Діви «чистять хвости», а Раки прагнуть тиші: гороскоп на 31 жовтня

ОВНИ

Не поспішайте звітувати про виконання завдання, бо вам ще є, що поліпшити. І вам варто цим зайнятися. Тим більше, що нагальних справ у вас цього дня не буде.

ТЕЛЬЦІ

Вас відвідає натхнення. Будьте готовими до візиту, бо ж відомо, що воно любить з'являтися у найбільш несподіваний, а іноді й незручний, момент.

БЛИЗНЮКИ

Ви потрапите в оточення людей, які не надто добре до вас ставляться. Якщо ви зможете спокійно витримати це випробування, то отримаєте щедру винагороду вже дуже скоро.

РАКИ

Ви, можливо, будете відчувати велике бажання побути наодинці і, природно, кордони вашої території будуть постійно порушувати. Не варто сваритися з порушниками, достатньо просто чітко все пояснити.

ЛЕВИ

Ви будете вельми егоїстичними цього дня, тому ваші близькі можуть образитися на вас. Спробуйте свій егоїзм якось вгамувати або, хоча б, не так явно його демонструйте.

ДІВИ

Цей день повинен бути вдалим. Він просто не може бути іншим. Особливо добре вам вдаватимуться справи, які ви довго відкладали. За цей день ви зможете підчистити майже усі хвости.

ТЕРЕЗИ

Ви, можливо, замахнулися на те, що перевищує ваші можливості. З метою збереження часу та сил варто переглянути необхідність досягнення мети саме у тому вигляді, в якому ви її перед собою поставили.

СКОРПІОНИ

Важкий день. Схоже, доведеться спілкуватися з людьми, які навіть не уявляють, що вони повинні робити. Будьте поблажливими - всі колись починали з нуля.

СТРІЛЬЦІ

Вам не доведеться довго з'ясовувати, що саме від вас чекають. Ваші завдання будуть чіткими й зрозумілими, але й достатньо складними. Втім, такий фахівець, як ви, зможе з швидко з ними впоратися.

КОЗЕРОГИ

Утримайтеся від самореклами. Вам треба бути скромнішими. Швидше за все, ваші старання справити враження не матимуть результату. Принаймні, бажаного для вас.

ВОДОЛІЇ

Пунктуальність і терпіння повинні стати вашими найкращими друзями цього дня. Вам доведеться пояснювати майже кожне своє слово та, ймовірно, робити чужу роботу.

РИБИ

Не треба давати волю вашим почуттям. Мабуть, на роботі нікому не буде цікаво, яка тонка, ранима й жива у вас душа. Найімовірніше, це лише зайвий раз дратуватиме ваших колег.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень