Козерогам завадять заробляти гроші, а Овнів чекає відверта розмова: гороскоп на 1 листопада

ОВНИ

Заплануйте на цей день відверту розмову з колегами або з начальником. Бесіда напевно вдасться та допоможе вам піднятися трохи вгору кар'єрними сходами.

ТЕЛЬЦІ

Ваша зрадницька невпевненість у собі може порушити ваші плани. Розберіться у чому причина такого ставлення до себе.

БЛИЗНЮКИ

Нещодавно ви зійшли на кілька вершин, але тепер ви чомусь починаєте сповільнювати хід і сумніватися на кожному кроці. Не озирайтеся на всі боки -у вас є мета, тому дивіться лише на неї.

РАКИ

Ви можете стати натхненником усіляких змін. Будьте обережними, озвучуючи чергову блискучу ідею. Існує велика ймовірність, що її втілять в життя без вашого відома.

ЛЕВИ

Вас хтось використовує. Якщо це вас влаштовує, то продовжуйте у тому ж дусі, але якщо ви цьому не дуже раді, то це якраз той день, коли ви можете висловити експлуататору все, що думаєте з мінімальними втратами для себе самого.

ДІВИ

Ви, можливо, дуже добре уявляєте собі схему дій на найближчий час і впевнені, що вона вас не підведе. Помиляєтеся. Краще ще раз подумайте та внесіть деякі корективи.

ТЕРЕЗИ

Прийшов час продемонструвати всім навколо, що свою посаду ви отримали не за красиві очі. Життєві повороти не повинні викинути вас на узбіччя. Не дозволяйте нікому вас обійти.

СКОРПІОНИ

День не буде багатим на події. Схоже, ви проведете його в  нестерпному очікуванні якогось вкрай важливого для вас рішення.

СТРІЛЬЦІ

Хороший день для нових починань. Якщо немає можливості змінити місце роботи, то хоч змініть обстановку. Змініть маршрут чи переставте меблі – навіть незначні зміни підуть вам на користь.

КОЗЕРОГИ

Вам доведеться цілий день займатися абсолютно марними, на ваш погляд, справами. Наприклад, розбиратися з паперами, що лише сповільнить процес заробітку грошей.

ВОДОЛІЇ

Чекайте від вашої коханої людини якогось сюрпризу. Наймовірніше, він буде приємним. Тому, вже зранку приготуйте вдячну посмішку - вона вам точно знадобиться.  

РИБИ

Удача буде на вашому боці! Не втрачайте шанс домогтися на професійному рівні того, про що мріяли так давно. Ситуація складається так, що у вас будуть всі можливості для збільшення свого заробітку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень