Що будуватимуть в ОТГ на Рівненщині за підтримки держави?

Мінрегіон погодив фінансування 112 проєктів від ОТГ Рівненщини

Комісія Мінрегіону погодила 112 проєктних заявок ОТГ Рівненщини, які можуть реалізуватися коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури.

Протягом червня 32 ОТГ області отримали позитивні висновки Рівненської ОДА для реалізації цих інфраструктурних проєктів.

Нагадаємо, у 2019 році з державного бюджету на підтримку об’єднаних територіальних громад передбачено 72,6 млн грн інфраструктурної субвенції.

Серед 112 проєктів, які реалізують цьогоріч: ремонти будівель закладів освіти, будівництво/ремонти будівель закладів охорони здоров’я, ремонти будівель закладів культури, ЦНАПів і сільських рад.

За ці кошти також планують відремонтувати дороги та закупити спеціалізований транспорт. Також окремі ОТГ планують розробити плани територій та вуличне освітлення. 

Вже найближчим часом розпочнеться реалізація цих проєктів.

Нагадаємо, держава надає підтримку об’єднаним територіальним громадам, які добровільно об’єднались, зокрема у питаннях відновлення та розбудови інфраструктури їх територій.

Протягом 2016-2018 ОТГ області отримали з державного бюджету 152 млн грн субвенції та реалізували 270 інфраструктурних проєктів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень