Чи приєднаються навколишні села до Рівного

І створять ОТГ – об’єднану територіальну громаду

Нагадаємо, що у квітні цього року з'явилася ініціатива щодо об'єднання з Рівним у села Городище. Чим це закінчилося, розповів міський голова Рівного Володимир Хомко:

Поки що у нас з Городищем йде діалог. Є великий шанс, що воно до нас приєднається. Не хочу забігати наперед, бо не від мене це залежить, а від них. Але у них з’явилася така активна громада, яка хоче об'єднатися. Це ті люди, які мислять раціонально, які подивилися офіційні цифри, звірили їх і зрозуміли, що їм з містом Рівне об’єднатися вигідно.

 

Я, якби жив у Городищі, двома руками голосував би за те, щоб об'єднатися з містом Рівне, навіть якби у мене в Рівному родичів не було. Бо це, справді, вигідно.

А ось звернень з інших населених пунктів щодо об’єднання з Рівним поки, каже міський голова, немає.

Це - не катастрофа ні для міста, ні для села. Це буде гірше для селян і вони це відчують з часом. Бо законодавство буде таким, як в інших країнах, - попереджає Володимир Хомко.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень