Податковий рай на Рівненщині: голова ОТГ пропише десятки тисяч людей у себе вдома

Аби збільшити кількість населення

Перший в Україні «податковий рай» створять на Рівненщині. У Млинівській ОТГ на сесії вирішили з 2020 року запровадити найнижчий у нашій державі податок – усього 1%  для підприємців першої та другої групи. 

Це люди, які надають побутові послуги, займаються роздрібною торгівлею, продажем товарів тощо. Нині вони платять по кілька сотень гривень податку, а з одним відсотком платитимуть менше 50 грн.

Тож якомога більшій кількості малих підприємців пропонують прописатися у громаді, аби зекономити. Це вигідно і для ОТГ, розповідає голова Млинівської тергромади Дмитро Левицький:

Для нас це дуже вигідно, адже збільшується інфраструктурна субвенція на одного жителя, а також це зменшує кількість міського населення, відповідно, буде переглянута освітня субвенція.

Цікаво, що всіх підприємців Дмитро Левицький реєструватиме у себе вдома. Він готовий прописати кілька десятків тисяч людей, адже це дозволяє закон.

Можна прописати 20 тисяч, можна 30, а можна й 40. Закон цього не забороняє, санітарних норм таких немає. Йдеться лише про мій будинок. Сподіваюся, що такий віртуальний дах над головою привабить до ОТГ підприємців і населення.

Вдома у голови ОТГ прописалися уже близько 10 людей, і ще чимало домовилися про реєстрацію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень