Фаріон була лише першою у списку: в МВС назвали прізвище наступної жертви підозрюваного

Стало відомо, про кого йдеться

Міністерство внутрішніх справ України повідомило про нові деталі у справі вбивства Ірини Фаріон. Підозрюваний у вбивстві екснардепки шукав інформацію про інших політиків та, ймовірно, готував наступну можливу акцію.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко під час брифінгу.

Так, у телефоні підозрюваного в пошукових запитах знайшли прізвища інших політиків та депутатів. Також після вбивства Фаріон він шукав інформацію про засідання облрад тощо.

- Зверніть увагу, 21.07 - це день, коли він виїжджав зі Львова. За 1,5 дня після скоєння вбивства. Тобто він вже відійшов від того, що він зробив, і вже, можливо, готував наступну можливу акцію, - сказав Клименко.

За словами Клименка, одним з наступних ймовірних жертв підозрюваного був народний депутат Макс Бужанський. Міністр припустив, що Фаріон могла бути обрана першою жертвою через її вразливість.

- Я думаю, вона була найбеззахисніша серед усіх. Ми показали його «пошукову табличку».

 

Я можу вам одне прізвище відкрити. Наступний, кого він дивився, це Макс Бужанський, - повідомив Клименко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень