Монатік у запальному кліпі зняв своїх синів на тлі сучасного мистецтва (ФОТО/ВІДЕО)

Сини зробили кліп ще яскравішим

Артист Дмитро Монатік представив новий яскравий кліп на пісню «Не мине». Цього разу у відео, крім традиційних танців і самого артиста, з’явилися також сини виконавця - Платон та Данило.

Хлопці з’являються у низці сцен на тлі балету, грають у відеоігри та підтримують crazy-вайб усього кліпу. Як пояснюють автори, хлопчики є символом дитячого погляду на дорослі питання.

- Музика інколи може допомогти. У моєму випадку музика сьогодні — це телепорт в різні місця, спогади і фантазії про майбутнє.

 

Увімкнув, закрив очі і полетів… Нехай звучить і ніколи не мине, – коментує свою нову роботу Монатік.

Як відомо, Дмитро разом з дружиною Іриною виховують двох синів. Їм артист, як відомо, неодноразово присвячував тексти та вірші. А самі хлопчики декламували їх на камеру.

Джерело: ТАБЛОID

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень