Куди зникла і як зараз виглядає зірка «Х-фактор» Марія Рак, яка була суперницею Монатіка (ФОТО)

Вокалістка подавала великі надії, але підкорити велику сцену так і не змогла

Марія Рак – українська співачка, суперфіналістка першого сезону шоу «Х-фактор», переможцем якого став Олексій Кузнєцов. Вокалістка подавала великі надії, але підкорити велику сцену так і не змогла – дівчина повістю присвятила себе материнству.

Через десять років, коли її син підріс, виконавиця знову заявила про себе, ставши учасницею вокального проєкту «Голос країни». Після його закінчення Маша знову зникла з музичних радарів.

Де зараз знаходиться Марія Рак – достеменно невідомо. Судячи з її сторінки в Instagram, у березні 2022 року вона разом із сином виїхала до Бельгії, де нині дає благодійні концерти на підтримку нашої країни.

Повномасштабна війна застала співачку вдома. Напередодні ввечері вона відчула тривогу і лягла спати разом із дитиною.

— 23.02.22 вкладаючи Женю, я вперше за довгий час не пішла до себе, а залишилась спати з ним. Тривога дзвеніла в повітрі, та впевненість у тому, що війна неможлива, була сильніша.

 

Тому, прокинувшись вночі від вибухів, я не могла повірити, що це не наснилось. Тільки виття сигналізацій і спалахи світла у вікнах дому навпроти, підтвердили - це почула не тільки я.

 

Тоді, вистачало сил мріяти, що все завершиться дуже швидко.

 

Залишки ілюзій про братські народи, давали віру, що вони нам обов’язково допоможуть і скоро це зупинять (зараз навіть смішно згадувати, - згадувала Марія у лютому 2023 року.

Через пів року, на День Незалежності, Рак приїжджала в Україну, до рідної Бородянки, яку зруйнували росіяни. Співачку запросили виступити на площі Шевченка.

16 червня 2024 року Марії Рак виповнилося 36 років, і цього дня співачка втілила в життя свою дитячу мрію – відвідала Діснейленд.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень