Назавжди 25... Помер співак та учасник «Голосу країни» з Рівного: його вбила тяжка хвороба (ВІДЕО)

Красивий, талановитий, світлий

Музикант та учасник «Голосу країни» Євген Щавлінський помер. Декілька років він боровся з онкозахворюванням, проте у 2021 році хвороба сягнула 4 стадії.

Що відомо про Євгена

Євген Щавлінський народився 12 листопада 1997 року в місті Рівне. У 2014 році він написав свою першу пісню. Закохавшись у музику, він закінчив музичну школу з класу гітари.

А вже у 2018 році Євген прийшов на кастинг «Голосу країни». Однак тоді до нього не розвернулося жодне тренерське крісло.

— Є пісні, що народжуються за 10 хвилин повністю, а є інші, які пишуться місяцями і як пазл складаються з різних обставин та емоцій.

 

Єдине, що спільне для пісень, які я можу назвати своїм мистецтвом, - це чесність, - говорив Євген про свою творчість.

У 2021 році музикант одружився з дівчиною Сарою. Вона була любов'ю всього його життя та стала його підтримкою у боротьбі з непростою хворобою - раком, який на той момент вже сягнув четвертої стадії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень