Куди зник переможець «Голосу країни», якому Кароль подарувала квартиру і за що він критикував Україну

Зараз про переможця п'ятого сезону мало чути

У 2015 році у п'ятому сезоні шоу України «Голос країни» переміг Антон Копитін із Донецька. Його зірковою наставницею на проєкті була відома українська співачка Тіна Кароль, яка у фіналі напередодні оголошення результатів голосування подарувала своєму підопічному квартиру в Києві.

Одразу після завершення шоу тріумфатор не сходив з екранів. Його запрошували до різних програм, брали інтерв'ю, а Антон паралельно активно записував нові пісні, гастролював Україною та навіть Америкою.

Втім, зараз про переможця п'ятого сезону мало чути. Досягти великої слави йому, на жаль, не вдалося. Проте Антон не покинув музику і ще нерідко з'являвся на 1+1 як вокаліст на інших проєктах. 

  • Одразу після закінчення шоу на запрошення американської благодійної організації Ukraine Relief, разом з іншими українськими виконавцями, Антон вирушив у благодійний тур містами США. Після цього він ще тричі відвідував Америку з концертами.
  • Разом з Арсеном Мірзояном та Аркадієм Войтюком музикант став учасником проєкту «Нотр-Дам де Парі», в якому виконував пісні зі знаменитого у всьому світі мюзиклу.
  • Копитін також був вокалістом на шоу «Танці з зірками». Там він працював до 2022 року.
  • Копитін неодноразово виступав із Національним оркестром Збройних Сил України. Об'їздив практично всю країну із гастролями.
 

Усі свої соцмережі Антон із 2014 року вів українською мовою. Він багато допомагав переселенцям та українським військовим, закликаючи співвітчизників робити те саме. У патріотизмі вокаліста однозначно немає підстав сумніватися, хоча були випадки, коли він критикував Україну, а якщо точніше її уряд. Він скаржився на корупцію та інші проблеми, з якими стикався особисто.

Так, в інтерв'ю OBOZREVATEL у 2015 році Копитін говорив:

— Я з сім'єю вже більше року в Києві, і, на превеликий жаль, ми за цей час не побачили жодного позитивного зсуву...

 

Вводяться нові закони, які дедалі більше ускладнюють для переселенців процедуру отримання допомоги на дітей: все робиться для того, щоб люди, які й так опинилися у тяжкій ситуації та іноді не мають навіть коштів на проїзд, отримали ці гроші якомога пізніше, серед моїх друзів – величезна кількість переселенців і всі вони стикаються. із затримками пенсій, соціальних виплат тощо.

 

Коли я чую новини, що Євросоюз виділив чергові мільярди євро на допомогу переселенцям, мені вже стає смішно, за фактом вони не доходять до кінцевого одержувача, до тих людей, яким вони безпосередньо і були виділені.

Наразі невідомо, куди зник музикант.

Останній допис в його Instagram було розміщено 28 лютого 2022 року. Більше співак у мережі не з'являвся.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень