У Рівному через карантин збунтувалися батьки вихованців дитсадка

Адже їхню групу у дитсадку відправили на самоізоляцію

Батьки з групи №11 дитсадка №29 у Рівному погрожують протестом управлінню освіти та міській владі Рівного, якщо їхня група не відновить роботу. 

Говорить одна з мам:

З 3 грудня нам оголосили про припинення роботи групи у дитсадку до 11 грудня через те, що в однієї з наших виховательок тест підтвердив коронавірус.

 

Втім, позавчора вже повідомили, що група не працюватиме до 16 грудня. Це притому, що друга вихователька і няня - на роботі, але їх чомусь перевели працювати на інші групи.

 

Тобто виходить, що для наших дітей вони - контактні і можуть бути заразні, а для чужих дітей - ні?

Батьки кажуть, що обурені такою несправедливістю. Тим паче, що, за їхніми словами, одна з інших груп дитсадка, де захворіла нянечка на коронавірус, продовжує роботу.

Вимагаємо відновити роботу нашої групи. Інакше - приведемо дітей в управління освіти і хай їх глядять там.

 

Ми не можемо нормально працювати і заробляти гроші для своїх сімей, тому що нема куди подіти дітей. Одну з мам, яка сама виховує дитину, і не має на кого її залишити, через ці постійні карантини вже звільнили з роботи.

 

Просимо нас почути.  

Начальник відділу дошкільної освіти міського управління освіти Галина Ремезович прокоментувала цю ситуацію:

У групі №11 були відсутні через хворобу два працівники. Тому її відправили на карантин. Адже один працівник по 12 годин працювати сам міг не погодитися (змусити його ніхто не має права). А йти працювати замість відсутніх працівники з інших груп могли й боятися, щоб не підхопити коронавірус. 

 

У дитсадку в інших групах ще є 5 працівників, які чекають результату тесту на коронавірус. Тобто недуга у них не підтверджена. Тому там не відправляють групи на самоізоляцію.

 

Але люди одужують. І рішення щодо відновлення роботи груп ухвалюють по п'ятницях. Прогнозую, що роботу цієї групи можуть відновити з понеділка. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень