«Ті, хто йдуть на вибори від бізнес-корпорацій, працюватимуть не на місто», - Олександр Турчинов про вибори у Рівному

Політик підтримує Олександра Третяка

Олександр Турчинов і Олександр Третяк.

На місцевих виборах у Рівному партія «Європейська солідарність» досягла значних результатів. Не витрачаючи значних коштів, політична сила отримала велику підтримку рівнян. Про це розповів кандидат на посаду міського голови Олександр Третяк у програмі «Відкритий мікрофон» в ефірі Радіо Трек.  

Ця виборча кампанія показала, що не все у цьому житті вирішують гроші. Я вважаю, що там, де правда, там і перемога. Ми з нашою командою пройшли максимально прозору, максимально класну, таку насичену кампанію зробили.

 

Це власне стало запорукою нашого успіху. Тому що сьогодні такі речі, як цінності, вони також іще грають. І вибір рівнян показав, що ще не все втрачено і для багатьох людей цінність є важливою, тому що порядність, чесність, прозорість, відкритість - це ті цінності, які рівняни обрали.

Олександр Третяк.

Люди, які уже багато років стежать за виборчим процесом, назвали вибори у 2020 році дуже брудними, розповідає Олександр Третяк. Так, «Європейській солідарності» нині протистоять кланові групи, які об'єдналися навколо бізнесу, розповів в ефірі Радіо Трек політик і державний діяч Олександр Турчинов:

З одного боку протистоять кланові групи, які об'єдналися навколо різних бізнесів, які вклали достатньо серйозні кошти у свої політичні амбіції. А коли бізнес вкладає кошти, то він вкладає їх для того, аби заробити більше.

 

На превеликий жаль, можна говорити, що ті, хто йдуть від бізнес-корпорацій, вони працюватимуть саме на свої корпорації, а не на місто. Команда «Європейської солідарності», зокрема Олександра Третяка, не використовувала багато ресурсів для політичної агітації.

Олександр Турчинов.

У «Європейській солідарності» наголошують, що й надалі проводитимуть виборчу кампанію чесно та прозоро. Докладніше слухайте у програмі «Відкритий мікрофон» на Радіо Трек:

Радіо Трек · Відкритий Мікрофон - Олександр Третяк та Олександр Турчинов

*На правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень