Соцмережі - замість газет і телебачення: як рівненським бізнесменам користуватися ними ефективно (ФОТО)

У Рівному розповів відомий лектор Євген Зінгерман

Євген Зінгерман

Як презентувати свій бренд у соцмережах і використати їх для ефективних продажів - у Рівному розповів відомий лектор «Bazilik school» Євген Зінгерман.

Євген Зінгерман з організаторами та учасниками зустрічі


Facebook, Instagram, Youtube та Telegram це колосальний майданчик для пошуку аудиторії, яку можуть зацікавити ваші товари чи послуги, каже Євген Зінгерман:

Це найдоступніший канал комунікації. В українському Фейсбуці 13 мільйонів українців, в Інстаграмі 11 мільйонів українців. Вони дивляться контент, дивляться на своїх друзів, дізнаються про бренди… Тому, бути там – значить використовувати можливості цих майданчиків, та отримати можливість заробити кошти.

Тобто, кількість вкладеного часу і коштів у розвиток свого бренду у соцмережах, переконує Євген Зінгерман, повертається уже примноженим результатом.


Під час зустрічі підприємцям розповіли про специфіку цих каналів і які саме інструменти будуть більш ефективними. Євген Зінгерман зауважує, що необов’язково представляти свій бізнес у всіх соцмережах одночасно. І наприклад спробувавши бізнес у facebook і не отримавши очікуваного результату, не впадати у відчай, а використати наприклад Instagram, і навпаки. Адже на кожен товар є свій покупець, і необхідно знайти мережу, спільноту чи навіть групу, де таких «покупців» буде найбільше.

Євген Зінгерман у Рівному


З 9 годинного інтенсивну для представників малого і середнього бізнесу стартувала низка заходів від «Територія креативних індустрій». Наступна зустріч, уже на початку червня буде присвячена розробці сайту «Як створити сайт з найвищою експертизою у міському розвитку».

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень