Рибам – позитивне бачення світу, Водоліям – корисні зв’язки: гороскоп на 5 лютого

ОВНИ

Вам потрібні любов і турбота. І ваші рідні люди у цьому допоможуть. На роботі не підписуйте жодних важливих паперів. Керівник і колеги можуть виводити вас на емоції й провокувати на конфлікт, але намагайтеся стримувати себе та дружелюбно посміхайтеся у відповідь.

ТЕЛЬЦІ

Чудовий час для ділових зустрічей та налагодження контактів. У вас буде можливість проявити себе, а начальство обов'язково оцінить ваш творчий порив і винагородить підвищенням заробітної плати або премією.

БЛИЗНЮКИ

Цього дня краще відмовитися від розваг і з головою зануритися у роботу. Можна вкладати гроші у бізнес, про який ви давно мріяли.

РАКИ

Зірки не радять вам планувати романтичні побачення, бо обставини можуть змінитися в останній момент. Не варто покладатися на чужу думку - вчіться приймати самостійні рішення.

ЛЕВИ

Це вдалий період для нових знайомств, як ділових, так і романтичних. Деяких представників знаку чекають перспективні знайомства в Інтернеті.

ДІВИ

Навіть якщо ви відчуваєте себе бадьорими, вам не слід надмірно витрачати енергію та підривати свої сили. Працюйте спокійніше.

ТЕРЕЗИ

Вам пощастить у фінансовій сфері завдяки друзям і покровителям. Діяти самотужки вам буде значно складніше, тому не відмовляйтеся від допомоги.

СКОРПІОНИ

Зараз вдалий час для відпочинку та подорожей. Також це сприятливий період для творчої роботи. Старанність і працьовитість можуть принести непоганий дохід.

СТРІЛЬЦІ

Важкий психологічно день. Можлива підвищена дратівливість та невдоволення собою. Корисними будуть фізична активність та спілкування з друзями.

КОЗЕРОГИ

Ви прагнете влади та визнання. Однак потрібно реально оцінювати свої бажання та можливості. Матеріальний успіх можливий, якщо ви будете враховувати смаки та бажання людей.

ВОДОЛІЇ

Ви зможете вирішити важливі питання завдяки давнім зв'язкам. Багато представників знаку відчують прилив активності та винахідливості.

РИБИ

Ви зможете чинити опір негативному впливу оточуючих. Ніхто не зможе збити вас з позитивної хвилі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень