Душевний спокій Риб і ввічливість Козерогів: гороскоп на 26 січня

ОВНИ

Протягом дня будьте обережними у всьому, чим би ви не займалися. Не порушуйте правил і не відступайте від своїх принципів.

ТЕЛЬЦІ

У вас є шанс звільнитися від усього непотрібного та отримати довгоочікувані зміни в житті. Ви відчуєте, що знову сповнені ентузіазму та готові звернути гори.

БЛИЗНЮКИ

Не варто займатися тим, у чому ви не відчуваєте себе фахівцем. День підходить для завершення дрібних справ і остаточного вирішення конфліктних ситуацій. Можливо, ви зрозумієте мотиви поведінки деяких людей.

РАКИ

У вас буде можливість поспілкуватися з цікавими людьми. Самотні представники знаку можуть зустріти ту саму, особливу, людину.

ЛЕВИ

Не найкращий день для починань. Варто приділити час нескладним господарським питанням.

ДІВИ

Гарний день для спокійних і практичних занять. Вам необхідно приділяти більше уваги різним дрібницям.

ТЕРЕЗИ

Приділіть собі більше уваги. Потіште себе якоюсь дрібничкою. Або хоча б добре відпочиньте, оскільки невдовзі вам доведеться багато працювати.

СКОРПІОНИ

Можливі напади безпричинного роздратування. Ймовірно, це через велике розумове навантаження. Вам потрібно більше відпочивати та впорядкувати свій режим.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете проявляти надмірну вимогливість. Причому, до себе. Намагайтеся не загнати себе цим у глухий кут.

КОЗЕРОГИ

Вихованість і ввічливість будуть головними умовами вдалого дня. Будьте обережні у висловлюваннях, оскільки приємні світські бесіди можуть легко перейти в обговорення проблем.

ВОДОЛІЇ

День призначений для легких і приємних справ. Добре влаштувати собі невеличку подорож – хоча б виїхати в інший район міста.

РИБИ

Цього дня буде продуктивною робота над помилками. Також вас чекає кілька приємних сюрпризів і довгоочікуване відчуття душевного спокою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень