Терезам – конфлікти на роботі, Дівам - цікаві знайомства: гороскоп на 16 січня

ОВНИ

День сприятливий для людей творчих професій. Цього дня ви зможете реалізувати свої задуми або вирішити робочі проблеми.

ТЕЛЬЦІ

Справи вирішуватимуться позитивно і без надмірних зусиль. Вечір присвятіть тихим розвагам і близьким людям.

БЛИЗНЮКИ

Вірогідні сварки або домашні клопоти. Зберігайте витримку і холоднокровність. Не реагуйте гостро на те, що відбувається, бо багато чого не буде залежати від вас. День сприятливий для справ, пов'язаних із землею, будівництвом і благоустроєм.

РАКИ

Цього дня вам вдасться створити щось видатне. Зірки радять активно попрацювати, відкинувши усі непотрібні думки.

ЛЕВИ

Вам вдасться вирішити питання особистого характеру. Вас чекає хороший день, наповнений взаєморозумінням. Будуть вдалими великі покупки.

ДІВИ

Ймовірні нові цікаві знайомства. Не виключено, що з ділових вони переростуть у дружні. Цього дня можете розпочинати велику справу, реалізацію якої довгий час відкладали.

ТЕРЕЗИ

Можливі непорозуміння з колегами. Вам не варто нав’язувати своє бачення людям, з якими ви працюєте. Вчіться чути ще когось, а не лише себе.

СКОРПІОНИ

Ви можете відчути дивовижну легкість і свободу. Вас чекають якісь радісні події, які вас заспокоять. Результатом ділової зустрічі стане покращення фінансового становища.

СТРІЛЬЦІ

Натхненна робота може призвести до внутрішніх відкриттів або вказати на додаткове джерело заробітку. Спілкування з друзями та любовні відносини принесуть велике задоволення.

КОЗЕРОГИ

Можливо, саме цього дня вам пощастить вирішити проблеми, які не давали спокою протягом тривалого часу. Підвищення життєвого потенціалу може позитивно позначитися на вашій професійній діяльності. Будьте обережними у справах, пов'язаних з укладенням довгострокових угод.

ВОДОЛІЇ

Цього дня, вирішуючи звичні завдання, вам доведеться докладати більше зусиль, ніж зазвичай. Якась подія може затягнути здійснення ваших планів. Зорі радять бути більш гнучкими.

РИБИ

Остерігайтеся провокацій і спокус в особистому житті. Або піддайтеся їм, якщо готові до нових стосунків. У спілкуванні з близькими людьми будьте максимально щирими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень