Близнюкам варто подбати про здоров’я, а у Левів з’являться нові шанувальники: гороскоп на 18 січня

ОВНИ

Справи потребуватимуть від вас максимальної концентрації, дисципліни та організованості. Намагайтеся не зациклюватися на своїх проблемах або невдачах.

ТЕЛЬЦІ

Наполеглива праця і самодисципліна допоможуть вам впоратися з будь-якою справою. Здійснюйте старі проекти, але не намагайтеся будувати нових планів. Не випускайте з поля зору ворогів і заздрісників.

БЛИЗНЮКИ

Зірки попереджають, що ви повинні приділити увагу власному здоров'ю та здоров'ю близьких людей. Можливі різкі зміни в настрої або емоційні зриви.

РАКИ

Намагайтеся контролювати свої емоції, не конфліктуйте та не розтрачуйте свої сили на дрібниці. Можливе погіршення здоров’я через надмірну відповідальність.

ЛЕВИ

Зірки сприяють любові та гармонійним сімейним відносинам. Не виключена поява нових шанувальників. Можливе знайомство, яке може перерости у тривалі серйозні стосунки.

ДІВИ

Вас може турбувати внутрішній неспокій, а тому можливі різкі зміни настрою. Було б добре обговорити свої переживання з тим, кому ви довіряєте.

ТЕРЕЗИ

Існує ризик гострого конфлікту. Не втрачайте самовладання і не переходьте на особистості, вирішуючи якесь питання. Використовуйте красномовство і будьте переконливими у вирішенні конфліктів.

СКОРПІОНИ

Сприятливий день для перегляду особистих відносин. Якщо є можливість, проведіть вечір цього дня поза домом у дружній компанії.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно проявити обережність і стриманість у спілкуванні. У вас немає серйозних ворогів, проте стороннім людям не варто знати про ваші плани.

КОЗЕРОГИ

Ваш життєвий потенціал починає знижуватися, а значить, вам потрібно якось підзарядитися. Згадайте про свої минулі досягнення, це додасть вам віри у себе.

ВОДОЛІЇ

Вам краще бути більш ощадливими цього дня. Можливі непорозуміння з близькими саме через гроші. Відверта розмова допоможе вам знайти правильні рішення.

РИБИ

Забудьте про рішучі дії. Вичікуйте. Не плануйте важливих зустрічей і не приймайте відповідальних рішень. Намагайтеся не виділятися. Так ви зможете уникнути негативного впливу оточуючих.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень