Риби розберуться з фінансами, а Овни подружаться з керівництвом: гороскоп на 30 січня

ОВНИ

Цього дня доведеться добряче попрацювати. Старанність і працьовитість принесуть свою вигоду – ваші відносини з керівництвом стануть більш довірливими.

ТЕЛЬЦІ

Вам хочеться пристрастей. І ви їх отримаєте. Це буде особливий день, який надовго вам запам’ятається.

БЛИЗНЮКИ

Використайте свої таланти та майстерність для збагачення. Цього дня це точно спрацює. У другій половині дня будьте особливо уважними, оскільки через втому можете наробити помилок.

РАКИ

Зараз дуже сприятливий для вас період. Ви з легкістю зможете привернути увагу до своєї персони та завоювати симпатію. Також це гарний час для того, щоб зміцнити особисті стосунки.

ЛЕВИ

Цього дня потрібно уникати фізичних перевантажень і негативних емоцій, особливо в кінці дня. Можливий побутовий травматизм через нервозність і неуважність.

ДІВИ

Вам бракує різноманітності і це може призвести до збільшення витрат на одяг і розваги. У другій половині дня підвищаться ваші аналітичні здібності й ви зможете розібратися у деяких ситуаціях.

ТЕРЕЗИ

Багатьом представникам знаку доведеться з головою зануритися в роботу. І це добре, бо ви знайдете новий підхід і досягнете успіху в професії. Також це гарний час для пошуку роботи.

СКОРПІОНИ

Продумуйте усі свої дії та уникайте метушні та поспіху. Вечір присвятіть коханій людині, це зміцнить ваші взаємини.  

СТРІЛЬЦІ

Вам вдасться зав'язати дуже вигідне ділове знайомство. Плідною буде творча робота. Головне - не допускати надмірного оптимізму та не бути надто безпечними у фінансових питаннях.

КОЗЕРОГИ

Ви будете дуже комунікабельними. Багато справ зможете вирішити завдяки контактам і дружнім зв'язкам. Затьмарити настрій можуть фінансові обставини - є ризик вийти за межі бюджету.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно розширити своє коло спілкування. І розважитися, бо ви дуже багато працюєте й знаходитеся на межі виснаження. Вам потрібні нові емоції та нові люди.

РИБИ

Ідеальний час для вирішення важливих питань, в тому числі й фінансового плану. Щоб в очах колег виглядати впевнено, необхідно працювати над собою. Більше читайте, відвідуйте тренінги та семінари. Щодо особистого життя, то будьте готові відкрити серце новим емоціям і враженням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень