Овнам – несподівана подія, Дівам – зіпсований настрій: гороскоп на 24 січня

ОВНИ

Цього дня може відбутися щось дуже несподіване. Будуйте свої плани так, щоб їх можна було спокійно змінити.

ТЕЛЬЦІ

Ваша інтуїція дуже допоможе вам цього дня. Ви зможете чітко зрозуміти, чого хочуть від вас люди і що вони насправді про вас думають.

БЛИЗНЮКИ

Хтось зможе зіпсувати вам настрій лише одним своїм словом. Намагайтеся не заводитися, бо однаково нічого нікому не доведете, а нерви собі зіпсуєте.

РАКИ

Це буде хороший день. Ви зможете відстояти свої інтереси та заручитися підтримкою впливових людей. Не мовчіть, якщо вас щось не влаштовує, але будьте чемними.

ЛЕВИ

Намагайтеся зробити так, щоб вас менше турбували цього дня. Тоді ви впораєтеся з усіма запланованими справами. Причому ви зробите усе якісно.

ДІВИ

Вас можуть втомлювати люди, але залишитися наодинці буде вкрай важко. Вам доведеться постійно перебувати у товаристві та підтримувати розмову.  

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно нарешті перейти від слів до дій. Цього дня ви можете змінити на краще своє життя. Головне, щоб ваші емоції вам не завадили.

СКОРПІОНИ

Зірки обіцяють хороший день. Якщо ж раптом щось піде не так, то вам буде до кого звернутися за допомогою та підтримкою.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий день для того, щоб вчитися новому та вдосконалювати свої навички. Вам легко даватимуться знання, які невдовзі дуже вам знадобляться.

КОЗЕРОГИ

Вам варто бути уважнішими, обираючи людей для свого оточення. Хтось, кого ви вважаєте відданим, може неприємно вас здивувати.

ВОДОЛІЇ

Ви багато працюєте й ваша втома може проявитися у вигляді забудькуватості та неуважності. Бережіть себе й не соромтеся записувати усе важливе.

РИБИ

День сприятливий для професійної діяльності. Що ж стосується особистого життя, то характерний для вас ідеалізм може перешкодити правильно оцінити достоїнства та недоліки шанувальника.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень