Дівам – можливість заробити, Тельцям – романтичне захоплення: гороскоп на 14 січня

ОВНИ

Вас чекає дещо напружений день з інтригами суперників і заздрістю. Несподівані перешкоди можуть негативно позначитися на ваших справах. Однак, у підсумку перемога буде за вами!

ТЕЛЬЦІ

День сприятиме новому романтичному захопленню. Це відчують в першу чергу жінки. Перед їхніми чарівністю та шармом встояти буде просто неможливо. Це сприятливий час для того, щоб розлучитися з минулим і відкритися усьому новому.

БЛИЗНЮКИ

Не чекайте цього дня ділової активності. Вас цікавитимуть зовсім інші речі. Може виникнути необхідність у допомозі друзів, родичів або впливових осіб.

РАКИ

Не турбуйтеся ні про що і забудьте про прикрі неприємності, які трапилися напередодні. Насолоджуйтеся кожною хвилиною цього, хорошого для вас, дня.

ЛЕВИ

Ваше бажання вникати в абсолютно усі деталі може негативно позначитися на роботі. Визначте пріоритети та більше довіряйте партнерам.

ДІВИ

Цього дня у вас з’являться свіжі ідеї, які дозволять знайти нові джерела заробітку.

ТЕРЕЗИ

Ви зможете проявити усі свої інтелектуальні та творчі здібності. От тільки не варто братися за те, що потребуватиме великого нервового напруження.

СКОРПІОНИ

Суперечливий день. Вам потрібно бути обережними, оскільки  може виникнути конфлікт з кимось із близьких людей. Не плануйте зустрічей і ні з ким не сперечайтеся.

СТРІЛЬЦІ

Ваша комунікабельність дозволить залучити до справи потрібних людей. Цього дня будуть вдалими важливі зустрічі, переговори, поїздки та будь-які контакти.

КОЗЕРОГИ

Відповідальне ставлення до роботи допоможе вам подолати усі перешкоди на шляху до успіху. Вам потрібно лише правильно розподілити свій час. Ваша енергійність може захопити або здивувати оточуючих.

ВОДОЛІЇ

Сприятливий день для вирішення фінансових питань. Цього дня ви зможете зміцнити свої професійні позиції. Зірки застерігають від зайвої захопленості. Нове знайомство не буде тривалим.

РИБИ

Вам вдасться обійти гострі життєві кути. Намагайтеся уникати зайвого ризику. Особливо у фінансових питаннях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень