Гороскоп: кого чекають великі зміни

ОВНИ

Норовливим Овнам початок 2020 року здаватиметься досить непростим. Все, що раніше вам давалося з легкістю, тепер потрібно буде завойовувати. Але вже до середини року Овни зрозуміють, як потрібно діяти та отримають великий прибуток і безцінний досвід.

РАКИ

Вас чекає багато цікавих проектів і вигідних професійних пропозицій. Вам варто довіритися долі та зважитися на те, що раніше здавалося неприпустимим. Буде багато роботи і мало часу на роздуми. І це піде вам на користь. За умови  стрімкого старту на початку року, вже до кінця весни ви отримаєте чималу винагороду за свою роботу.

ЛЕВИ

Щур з великою повагою ставиться до людей, які впевнено йдуть до своєї мети. Леви не стануть винятком. Результат ваших старань ви відчуєте вже на початку року. У 2020-му вас чекають грандіозні зміни в особистому житті.

ТЕРЕЗИ

Аналітичний склад розуму дозволить вам стрімко піднятися кар’єрними сходами. Також можливий переїзд або зміна сімейного стану. Цього року все буде складатися для вас найкращим чином, навіть якщо спочатку вам буде здаватися, що все перевернулося з ніг на голову.

РИБИ

Ви станете головними щасливчиками 2020 року! Якщо навчитеся правильно розподіляти енергію та обов'язки, то вам вдасться досягти успіху у будь-якій справі. Дуже важливо не витрачати свою енергію на негативні роздуми, оскільки самою лише силою думки ви будете притягувати у своє життя все, про що тільки подумаєте. Уникайте токсичних людей, більше займайтеся тим, що приносить задоволення і глобальні зміни вам гарантовані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень