Розум Тельців і залежність Левів: гороскоп на 28 грудня

ОВНИ

Не можна допускати недбалість при виконанні будь-яких справ. Зірки радять уникати хитромудрих ходів і доводити все до кінця.

ТЕЛЬЦІ

Вам допоможуть ваші розум і чуття. Практичність, вимогливість і завбачливість дозволять вам успішно довести до завершення усі справи, навіть при наявності перешкод.

БЛИЗНЮКИ

Не варто кидатися на допомогу іншим, якщо ви ще не виконали власні завдання. Якщо потрібно вдатися до послуг малознайомих людей, то обов’язково проконтролюйте виконання того, про що ви просили.

РАКИ

Батькам варто приділити увагу потребам дітей. На цей день не рекомендовано планувати розважально-романтичних заходів, бо реалізації задуманого можуть завадити несподівані справи.

ЛЕВИ

Ймовірна залежність від зовнішнього середовища або чужої волі. Можливо, вам доведеться розриватися між будинком, відносинами і роботою. Тактику поведінки доведеться обирати, виходячи з обставин.

ДІВИ

У метушні, поспіху та нервозності ви ризикуєте впустити важливі деталі. Існує ризик запізнень та локальної плутанини. Намагайтеся втримати усе під контролем.

ТЕРЕЗИ

Варто бути уважнішими, обираючи людей для свого оточення. Хтось, кого ви вважаєте відданим, може неприємно вас здивувати.

СКОРПІОНИ

Вам не можна бути надто довірливими. Прикра дрібниця може ускладнити завдання, забрати ваш час і зіпсувати настрій. Щоб звести до мінімуму подібні ризики, зірки рекомендують не залишати без уваги підозрілі деталі.

СТРІЛЬЦІ

Не варто цього дня починати важливі справи, робити відповідальні покупки та підписувати угоди. Не ігноруйте  свій внутрішній голос і сигнали організму.

КОЗЕРОГИ

Можливі інтриги та спроби непрямого пресингу на вашу персону. Важливо вміти відбивати такі атаки та не піддаватися на провокації оточуючих.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно знизити загальний темп життя і вимогливість до себе. Це допоможе відновитися та з новими силами розібратися з усіма нагальними справами.

РИБИ

День підходить для тимчасового усамітнення та профілактичної дієти. Вам не завадить звузити коло спілкування та відмовитися від необов'язкових поїздок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень