Овни залишаться без застілля, а Скорпіони отримають все: гороскоп на 19 грудня

ОВНИ

Вам потрібно оминати гучні компанії та застілля. Вам потрібно привести думки до ладу, тому краще проведіть час наодинці.

ТЕЛЬЦІ

Кар'єрні питання стоятимуть на першому місці. Вам все вдаватиметься і до кінця дня зможете навіть отримати вигідну пропозицію по роботі – підвищення, нову посаду або новий проект.

БЛИЗНЮКИ

Якщо хочете щось змінити у своєму житті, то цей день для цього ідеально підходить. Новий імідж, гардероб, перестановка меблів – будь-що. А якщо плани масштабніші, тоді просто розпочніть зміни, зробивши перший крок.

РАКИ

Робочі питання будуть вас втомлювати, а колеги – дратувати. Намагайтеся максимально швидко закрити усі проекти та провести залишок дня з друзями, які вас розуміють і зможуть відволікти.

ЛЕВИ

Проведіть вечір цього дня з друзями або коханою людиною. Будьте щедрими на компліменти – вони порадують не лише тих, кому призначені, а й вас.

ДІВИ

На роботі можете отримати несподівану пропозицію, яка допоможе вам зробити важливий крок у кар'єрі. Беріться за неї й ви досягнете того, про що мрієте у кар'єрному плані.

ТЕРЕЗИ

Дуже вдалий день. Успіх може затьмарити вам голову, тому ретельно контролюйте свої слова та дії. Але не забудьте й похвалити себе за виконану роботу.

СКОРПІОНИ

У вас є всі шанси отримати те, чого хочете. Вам потрібно докласти лише трохи зусиль.

СТРІЛЬЦІ

Приділіть більше часу собі та своєму партнеру. Це важливо, якщо ви хочете зміцнити ваші відносини.

КОЗЕРОГИ

Не варто звертати увагу на те, що вам говорить хтось сторонній. Цього дня ви зробите все правильно, якщо будете прислухатися до себе та своїх бажань.

ВОДОЛІЇ

Вас захоплять емоції й ви можете влаштувати скандал. Однак, найкращим рішенням буде максимально швидко та безболісно розрядити ситуацію. Це збереже ваш душевний спокій.

РИБИ

Якщо не полінуйтеся, то зможете втілити в життя своє велике бажання. Не відступайте від своєї мети і у вас все вийде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень