Терезам – проблеми на роботі, Стрільцям – покращення в особистому житті: гороскоп на 18 грудня

ОВНИ

Вам доведеться зіштовхнутися з негативним ставленням. Проявіть терпіння та делікатність, щоб утриматися від спокуси відповісти тим самим.

ТЕЛЬЦІ

Приготуйтеся отримати винагороду за свою роботу. Звісно, якщо ви сумлінно працювали. У іншому випадку - отримаєте те, на що заслужили.

БЛИЗНЮКИ

Ви матимете вплив на людей, які наділені правом приймати рішення. Проявіть кмітливість, аби цим скористатися.

РАКИ

Вам забороняється дивитися на світ через призму песимізму. Це може викликати невдоволення собою. Спробуйте побороти поганий настрій і прожити день за своїм планом.

ЛЕВИ

Ви будете схильні брати на себе всю відповідальність і виконувати роботу інших. Добре подумайте, чи вам потрібне перевантаження.

ДІВИ

Вас дратуватимуть надто веселі та активні люди. Вам буде простіше виконувати свою роботу у спокійній обстановці. Спробуйте просто пояснити це своїм колегам.

ТЕРЕЗИ

Через різку поведінку ви ризикуєте залишитися без підтримки близьких людей. Та й на роботі можуть виникати певні непорозуміння.

СКОРПІОНИ

Ви будете справляти враження впевнених і навіть зухвалих людей. Такий настрій може допомогти у роботі чи у вирішенні інших питань.

СТРІЛЬЦІ

На перше місце цього дня ви будете ставити особисті справи. І це правильно, бо на роботі все добре, а в особистому житті вам потрібно виправити деякі помилки.

КОЗЕРОГИ

Цього дня ви повірити у щирість людей та велике везіння. Є шанс, що ця середа круто змінить ваше життя.

ВОДОЛІЇ

Вас може приємно здивувати якась зустріч або телефонний дзвінок. Це буде легкий та приємний день

РИБИ

Ви навряд чи знайдете сили, щоб відстояти свої переконання. Є ризик втратити невеликий прибуток. Однак, якщо попрацювати над своїм настроєм і дотримуватися плану дій, то ситуацію можна змінити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень