Дівам – радість в особистому житті, Овнам – постійний рух вперед: гороскоп на 8 грудня

ОВНИ

Зараз вам дуже важливо постійно рухатися вперед. Не стійте на місці. Робіть щось. Неважливо навіть яким буде результат, але так ви розпалите у собі бажання досягати більшого.

ТЕЛЬЦІ

Для того, щоб успішно впоратися з усіма справами, складіть список першочергових завдань. Якомога чіткіше сплануйте свій час і намагайтеся не відхилятися від графіка.  

БЛИЗНЮКИ

Не дозвольте поганому настрою зіпсувати вам вихідний. Якщо зануритеся у стан пригніченості, то ризикуєте пропустити дуже важливу подію.

РАКИ

Ваші емоції будуть вашим ворогом. Вам краще триматися подалі від людей, яких цінуєте і з якими не хотіли б зіпсувати стосунки.

ЛЕВИ

Вдалий день, щоб розібратися з великою кількістю відкладених справ. Якщо ж увечері вам захочеться ощасливити когось своєю присутністю - не сумнівайтеся, вас будуть раді бачити.

ДІВИ

Вас чекає якась велика радість в особистому житті. Спеціально її готуватимуть для вас або ж вона виявиться несподіваною - зіркам невідомо, проте в тому, що вона буде, сумнівів немає.

ТЕРЕЗИ

Вам цього дня потрібно побути наодинці. Подумати, розібратися у почуттях та вирішити, як ви хочете жити далі.

СКОРПІОНИ

Ви втомилися сидіти в очікуванні дива. Дайте це зрозуміти своїй половинці. Це внесе ясність у ваші стосунки. 

СТРІЛЬЦІ

Цього дня не зайвим буде звернутися за допомогою до експертів. А ще запасіться довідниками, бо вас дуже зацікавить якась нова тема.

КОЗЕРОГИ

Ви ніяк не можете прийти до компромісу? Спробуйте зробити ще одну спробу. Зірки стверджують, що зараз у вас є можливість досягнути бажаного результату.

ВОДОЛІЇ

Добре було б розширити поле своєї компетенції, причому не на словах, а серйозно взятися за справу. Інакше нинішні проблеми вирішити не вдасться.

РИБИ

День буде плідним, але вам доведеться попрацювати над собою. Не дозволяйте педантизму переходити у дріб'язковість.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень