Стрільцям – кар’єрні успіхи, а Дівам – нова роль: гороскоп на 2 грудня

ОВНИ

Для того, щоб голова працювала так, як треба, ви повинні приділити увагу своєму здоров’ю і харчуванню. Можливо, вам навіть варто сісти на дієту.

ТЕЛЬЦІ

Чесність - найкраща політика, особливо якщо ви хочете домогтися щирої відповіді від коханої людини. Ніщо не заважає вам викласти усі карти на стіл. Ваша половинка точно це оцінить.

БЛИЗНЮКИ

Ви впевнені у своїй правоті, але зараз вам буде краще не тішитися цим. Якщо відчуєте, що між вами і вашим партнером назріває боротьба за владу, поступіться йому.

РАКИ

Ви будете більш ніж готові приймати великі рішення щодо свого професійного майбутнього. Ще раз подумайте і лише тоді дійте.

ЛЕВИ

Зірки радять зробити все, щоб отримати необхідну інформацію. У цей день вам буде легше, ніж зазвичай, отримати доступ до потрібних джерел. Ви не встигнете й оком моргнути, як вже все будете знати.

ДІВИ

Вам варто приміряти на себе якусь нову роль. Ймовірно, зараз існує попит на вузьких фахівців, то чому б не стати одним з них. До того ж, у вас є авторитетні друзі, які допоможуть знайти відповідні знання та нову роботу.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно легше спілкуватися з людьми, яких ви зустрічаєте щодня, починаючи зі своїх родичів і закінчуючи колегами по роботі. Спробуйте й на життя цього дня дивитися трохи легше.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно неодмінно поговорити з людиною, яка дуже погано йде на контакт, і пояснити їй, що саме відбувається. Зробити це буде нелегко, але ви знайдете спосіб розговорити цю персону.

СТРІЛЬЦІ

У вас є прекрасна можливість піднятися кар'єрними сходами. Зберіть у кулак всю свою силу волі й рухайтеся вперед. Ви точно знаєте, чого хочете, а значить, половина справи вже зроблена.

КОЗЕРОГИ

Цього дня основну роль у всьому гратимуть професійні поради. І не дуже важливо, хто їх буде давати - ви або оточуючі. Вони стануть ключем до успіху.

ВОДОЛІЇ

Вам буде неймовірно важко повернутися до своїх повсякденних обов'язків, у той час як ваш розум бажатиме фантазій. Це може викликати деякі труднощі, особливо у спілкуванні з колегами.

РИБИ

Ви досягнете істотного прогресу у справах. Друга половина дня відмінно підходить для колективної діяльності. Всі учасники процесу будуть працювати дуже злагоджено, і разом ви досить швидко досягнете бажаного результату.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень