Ностальгія Левів і загадки для Стрільців: гороскоп на 23 листопада

ОВНИ

Цей день стане дуже важливим для вас. Вас чекає важлива зустріч, яка вплине на ваше подальше життя.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно налаштуватися на позитив і навчитися знаходити позитивні моменти у будь-якій ситуації. Якщо у вас вийде, то ваше особисте життя знову розквітне.

БЛИЗНЮКИ

Чим більше ви будете хвилюватися та боятися, тим більше будуть за вас хвилюватися ваші близькі та кохана людина.  Будьте більш впевненими в собі.

РАКИ

Ймовірно, що вас запросять на корпоративну вечірку. Будьте обережні з алкоголем.

ЛЕВИ

Вас захопить ностальгія. Ви згадаєте своє перше шкільне кохання і у вас виникне велике бажання подзвонити цій людині. Зателефонуйте, вона напевно вам зрадіє.

ДІВИ

Вам вдасться уникнути сварки тільки в тому випадку, якщо ви будете тримати себе в руках. Зробити це варто, тому що ваші близькі люди можуть образитися на тривалий час.

ТЕРЕЗИ

Чим менше ви розповідаєте вашій коханій людині про ваше життя, тим менш близькими людьми ви один для одного стаєте. Якщо це і є вашою кінцевою метою, то прийміть вітання - ви на правильному шляху. Якщо ж ні, то не варто так закриватися і тримати все в собі.

СКОРПІОНИ

Ому партнеру буде за щось соромно перед вами. Спробуйте якомога швидше його заспокоїти, аби не зіпсувати вихідні.

СТРІЛЬЦІ

Вам цілий день доведеться відгадувати різні загадки. Вам захочеться дізнатися правду про якусь подію і ніщо не зможе вас зупинити.

КОЗЕРОГИ

Не варто якось форсувати події у вашому особистому житті. Нехай краще все йде своєю чергою, нікого не напружуючи та не примушуючи до якихось рішучих дій.

ВОДОЛІЇ

Якщо ви хочете поїхати відпочивати сім'єю найближчим часом, то підготовку краще призначити саме на цей день. Це буде гарантією того, що ваші плани не зірвуться.

РИБИ

Ви вперто не хочете бачити того, що відбувається прямо на ваших очах! Ситуація змінюється щодня, а ви поводитеся так, ніби нічого не помічаєте. Вам краще проаналізувати те, що відбувається і почати щось робити. Інакше наслідки можуть виявитися не надто приємними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень