Тельці зустрінуть долю, а Водолії ризикують проґавити щось важливе: гороскоп на 13 листопада

ОВНИ

Будьте уважними на роботі, інакше доведеться все перероблювати. Цього дня існує ризик великої помилки.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для знайомств із представниками протилежної статі. Ці стосунки можуть стати тривалими й серйозними. Тому, не засиджуйтеся вдома та частіше озирайтеся, щоб доля не пройшла повз вас.

БЛИЗНЮКИ

Сконцентруйтеся на чомусь одному і працюйте лише у цьому напрямку. У іншому випадку ви просто втратите день.

РАКИ

День буде дуже спокійним і приємним. Може виникнути лише одна проблема - якщо ви з кимось познайомитеся, то вам доведеться бути обачними у спілкуванні з цією людиною. Вона може стати причиною ваших неприємностей.

ЛЕВИ

Якщо ви прийшли до висновку, що нинішнє місце роботи вас більше не задовольняє, то не поспішайте з ним попрощатися. Не виключено, що найближчим часом на роботі вас чекають приємні зміни.

ДІВИ

Зірки рекомендують вам цілком і повністю присвятити цей день вирішенню проблем, на які ви тривалий час закривали очі. На вашій трудовій діяльності це позначиться дуже позитивно.

ТЕРЕЗИ

Ви працюєте дуже добре і ваш успіх уже ні для кого не є секретом. Це, звичайно ж, викликає невдоволення у ваших недругів. Цього дня вони можуть розпочати боротьбу з вами. Намагайтеся нічим себе не скомпрометувати.

СКОРПІОНИ

Ви думаєте про те, як швидше піднятися вгору по службових сходах, не докладаючи зусиль. А тепер придивіться уважніше до ваших друзів, бо вони й можуть виявитися тими сходами, які приведуть вас нагору.

СТРІЛЬЦІ

Не варто мати справ із чужими фінансами, бо це може призвести до небажаних наслідків. Краще приділіть час вирішенню своїх робочих питань.

КОЗЕРОГИ

Світила обіцяють вам емоційний підйом у другій половині дня. В цей час бажано не приймати серйозних рішень, інакше під дією сильних емоцій ви можете зробити неправильний вибір. Ретельно обмірковуйте свої слова та вчинки, щоб уникнути неприємних наслідків.

ВОДОЛІЇ

Життя вируватиме навколо вас, але через якісь неприємні дрібниці ви можете втратити інтерес до цих подій. І даремно! Ви ризикуєте пропустити щось дуже важливе. Те, що вже не повториться.

РИБИ

Не забудьте цього дня про необхідність перерви на чай, обід та інші потреби організму. Без паузи вам буде вкрай важко впоратися з усіма запланованими справами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень