Ніхто не повірить Скорпіонам, а Раки змусять людей страждати: гороскоп на 15 листопада

ОВНИ

Ваше завдання - зрозуміти, а не змінити ситуацію. Зрозумівши, ви зможете до неї пристосуватися, а це обійдеться набагато меншими зусиллями, ніж навіть мінімальна спроба внести корективи. І принесе набагато більше користі.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ніхто не бажає піти за вами, то вам доведеться вирушати на самоті. Не витрачайте більше часу на вмовляння. Впевнено рухайтеся до мети.  

БЛИЗНЮКИ

Хто тихо йде, той заходить далі. Якщо хочете домогтися свого, то дійте цього дня тихо та дуже обережно. Намагайтеся менше демонструвати свій характер.

РАКИ

Ви будете дуже нетерплячими. Страждати будуть оточуючі люди, тому, щоб уникнути непотрібних конфліктів, краще з самого ранку попередити їх, щоб зайвий раз вас не дратували.

ЛЕВИ

Вам варто подумати, як покращити атмосферу у колективі. Вам потрібно заручитися підтримкою колег, тому не зайвим буде зробити їм якусь приємність. Тортик, наприклад.

ДІВИ

Вам буде непросто відволіктися від роботи хоча б на мить. І хоча ви не будете займатися роботою від ранку до ночі, але ваші думки будуть присвячені лише їй. Не сумнівайтеся – керівництво це оцінить.

ТЕРЕЗИ

Зранку можливі конфлікти з директором через якесь невирішене питання. Тримайте себе в руках і не показуйте своїх емоцій. Просто якнайшвидше виправте ситуацію.

СКОРПІОНИ

День не підходить для пошуку нових ділових партнерів та інвесторів. Нині вам чомусь не будуть довіряти. Перечекайте цей період.

СТРІЛЬЦІ

Ви майже наблизилися до заповітної мети, тому не робіть більше жодних зупинок. Не дозволяйте сумнівам збити вас з цього шляху. Все, що ви робили до цього дня, було правильним.

КОЗЕРОГИ

Ви будете схильними до самоїдства, причому абсолютно невиправдано. Ви будете звинувачувати себе у всьому. Навіть, якщо хтось не послухав ваших порад і потрапив у неприємну ситуацію.

ВОДОЛІЇ

Вам буде комфортно у будь-якій компанії. Ви будете почуватися потрібними. І вам на рідкість легко буде стримати будь-яку обіцянку.

РИБИ

У вас цього дня буде чимало можливостей змінити своє життя. Вам краще не відтягувати момент прийняття рішень, але й особливо квапитися не варто.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень