Роздратовані Тельці та закулісні ігри Дів: гороскоп на 17 листопада

ОВНИ

Приділіть увагу собі. Потіште себе чимось. Або хоча б добре відпочиньте, оскільки невдовзі вам доведеться багато працювати.

ТЕЛЬЦІ

Гасіть у собі напади безпричинного роздратування. Також намагайтеся не піддавати себе зайвим навантаженням.

БЛИЗНЮКИ

Ви можете проявляти надмірну вимогливість. Причому, не до себе. Цього дня вкрай небажано сваритися з рідними.

РАКИ

Вихованість і ввічливість цього дня - головні умови гарного настрою, доброго спілкування чи вдалої поїздки. Але приємні світські бесіди можуть легко трансформуватися в обговорення проблем.

ЛЕВИ

День призначений для легких і приємних справ. Цього дня добре вирушати у подорожі.

ДІВИ

Можливо, вам доведеться взяти участь у закулісних іграх. Будьте уважними, якщо їх почали не ви, а хтось інший. Цього дня буде продуктивною робота над помилками.

ТЕРЕЗИ

Протягом дня будьте обережними у будь-якому обраному занятті. Не порушуйте правил і не відступайте від своїх принципів.

СКОРПІОНИ

У вас є шанс звільнитися від тягаря й отримати довгоочікувані зміни у вашому житті. Ви відчуєте, що знову сповнені ентузіазму, готові спілкуватися та розвиватися.

СТРІЛЬЦІ

Не варто займатися тим, у чому ви не відчуваєте себе фахівцем. День підходить для завершення дрібних справ і остаточного з'ясування конфліктних ситуацій. Можливо, ви зрозумієте мотиви поведінки деяких людей.

КОЗЕРОГИ

У вас з'явиться можливість вільно спілкуватися з цікавими людьми. Самотні представники знаку можуть зустріти особливу людину.

ВОДОЛІЇ

Не найкращий день для починань. Варто приділити час нескладним господарським питанням. Вас може відвідати натхнення або жага пригод.

РИБИ

Гарний час для спокійних занять з практичним ухилом. Вам необхідно приділяти більше уваги різним дрібницям.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень