Заздрість Терезів і Риби-марнотратники: гороскоп на 8 листопада

ОВНИ

Не поспішайте обіцяти вашим рідним і друзям приділити їм час. Велика ймовірність того, що у вас буде дуже багато роботи й ви не зможете навіть на обід вийти.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження, хто б їх вам не робив. Немає нічого образливого в тому, щоб прийняти допомогу порадника та виправити помилки. Ображатися буде нерозумно.

БЛИЗНЮКИ

Вам не варто піднімати цього дня серйозні робочі теми, бо це може закінчитися головним болем. Якщо ви вважаєте роботу серйозною, то про неї не треба говорити – потрібно її виконувати.

РАКИ

Ви можете бути задоволеними виконаною роботою, якщо ретельно поставитеся до усіх дрібниць. Працюйте на результат і не звертайте увагу на дрібні непорозуміння з колегами.

ЛЕВИ

Вам буде важко зосередитися на роботі. Вас постійно хтось відволікатиме, а ваші думки й так будуть далеко. Варіантів два: беріть або себе в руки, або вихідний.

ДІВИ

Можливо, саме цього дня ви отримаєте ту інформацію, якої бракувало для вдалого вирішення якоїсь проблеми.

ТЕРЕЗИ

Ви відчуєте заздрість. Якщо комусь з оточуючих пощастить, то спробуйте не звертати на це уваги, якщо не можете щиро порадіти за цю людину.

СКОРПІОНИ

Дозвольте комусь вплинути на вашу думку. Це може виявитися корисним. Впертість цього дня однаково вам не допоможе.

СТРІЛЬЦІ

Найкраще негайно взяти невелику відпустку та вирушити кудись за місто, відволіктися від роботи та важких думок. Подумати про майбутнє...

КОЗЕРОГИ

Куди б ви не бігли, але від себе ви не втечете. Прийшов час сісти та з холодною головою, обміркувати давню проблему.

ВОДОЛІЇ

Зірки не рекомендують вам нагадувати керівнику про якусь його обіцянку. Навряд чи це подіє, а ось ворога нажити собі зможете запросто.

РИБИ

Ви будете легко витрачати гроші й можете так захопитися цим процесом, що коштів не вистачить на справді важливі покупки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень