Риби битимуться об лід, а Тельці займуться особистим життям: гороскоп на 30 жовтня

ОВНИ

День чудово підходить для початку чогось нового у вашій роботі. Ідеї, які ви втілите в життя, матимуть дуже хороші результати. Ви зможете суттєво поправити свої справи.

ТЕЛЬЦІ

Хороший день, щоб внести корективи у ваше особисте життя. Добре було б відволіктися від роботи і влаштувати побачення. Але дуже особливе.

БЛИЗНЮКИ

Всім відомо, що занадто довгі виступи, якими б діловими вони не були, можуть нашкодити справі. Будьте максимально лаконічними, якщо хочете отримати бажаний результат.

РАКИ

Цей день може стати одним із найяскравіших за останні місяці. Ви відчуваєте впевненість у собі, тому вам буде особливо приємно провести цей день в галасливому товаристві ваших знайомих або просто приємних людей, з якими ви зовсім скоро станете друзями.

ЛЕВИ

Зірки не рекомендують вам приділяти надто багато уваги робочим дрібницям. Намагайтеся встигнути завершити хоча б найважливіші справи.

ДІВИ

Ваше становище покращиться - сил додасться, а кілька питань відпадуть самі собою. Саме час розпочати справу, в успіх якої ви вірите.

ТЕРЕЗИ

Ви будете почуватися впевнено у будь-якій ситуації. Якщо не перейдете межі дозволеного, то цей день будете згадувати довго і з задоволенням.

СКОРПІОНИ

Якби ви мали достатню кількість часу, то цей день був би прекрасним моментом для обговорення якоїсь великої професійної проблеми. Втім, буде бажання - знайдеться й час.

СТРІЛЬЦІ

Ви проведете день під враженням того, що бачили, чули, або читали напередодні. Це може позначитися на характері вашої діяльності. Добре, якщо це не призведе до негативних наслідків.

КОЗЕРОГИ

Навіть якщо обставини не дають розслабитися, відпочивати все ж потрібно. Зрештою, здоров'я та душевна рівновага понад усе: їх ні за які гроші не купиш.

ВОДОЛІЇ

Вам буде дуже важко сконцентруватися на роботі. Однак, якщо ви не зберетеся, то матимете проблеми у найближчому майбутньому. Намагайтеся взяти себе в руки й зробити хоча б щось.

РИБИ

Негативний результат – це теж результат. Якщо у вас цього дня щось не вийде, то не впадайте у відчай. Краще знайдіть причини невдачі й зробіть усе можливе для того, щоб подібне з вами більше ніколи не повторилося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень