Терези – у центрі Всесвіту та успіх Скорпіонів: гороскоп на 24 листопада

ОВНИ

У вас все ще є деякі застарілі звички, які тягнуть вас назад. Цього дня це може спричинити конфліктну ситуацію. Дивіться на життя з оптимізмом і не бійтеся нового.

ТЕЛЬЦІ

Дуже скоро ваш розум переорієнтується на досягнення мети, а цей день призначений для того, щоб просто насолоджуватися життям. Хоча ви вже маєте чітке уявлення про те, в якому напрямку хочете рухатися та що змінити у своєму житті, але не намагайтеся якнайшвидше це зробити.

БЛИЗНЮКИ

У когось із близьких вам людей зараз перехідний етап і емоції можуть бути дуже бурхливими, тому намагайтеся дати цим людям більше простору, щоб вони у всьому розібралися. Крім того, у вашому житті дуже багато некерованої енергії, тому потрібно уникати конфліктів.

РАКИ

Ви зможете самостійно обирати собі настрій. Якщо ви готові брати активну участь у якійсь справі, то починайте це робити вже цього дня.

ЛЕВИ

Цього дня намагайтеся не надто глибоко занурюватися у власні думки. Важливо зберігати відкритість для спілкування з людьми та нових знайомств.

ДІВИ

Знайте собі ціну, але не забувайте, що є й інші люди. Спробуйте навчитися віддавати більше, ніж отримуєте.   

ТЕРЕЗИ

Все буде крутитися навколо вас. Ваша сила більша, ніж будь-коли і продовжує рости. Зробіть усе можливе, щоб виділитися з натовпу й справити на всіх незабутнє враження.

СКОРПІОНИ

Немає нічого, що ви не могли б зробити, озброївшись терпінням і послідовністю. Інші люди домоглися успіху неймовірними зусиллями, але вам не потрібно цього робити, щоб домогтися бажаного.

СТРІЛЬЦІ

Якщо цього дня ви працюєте, то вам буде набагато легше, ніж зазвичай, співпрацювати з іншими людьми. Ви схильні витрачати багато часу на непотрібні роздуми. Спробуйте відмовитися від цієї звички.

КОЗЕРОГИ

Ви вмієте виявляти неупередженість і дивитися на ситуацію з різних точок зору. Це робить вас безцінним союзником і прекрасним другом. Ця риса характеру стане в нагоді вам цього дня.

ВОДОЛІЇ

Ви можете бути дуже переконливими у всьому, що говорите. Зараз у вас дуже багато енергії, тому цим потрібно скористатися.

РИБИ

Навіть якщо ви впритул наблизилися до фінішу, це ще не перемога. Потрібно зробити останній ривок, щоб отримати бажане. І цього дня у вас будуть на це сили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень