Чистий гаманець Близнюків і відвертість Скорпіонів: гороскоп на 1 грудня

ОВНИ

Очікування змін у житті може затягнутися. Зараз найбільше потрібно контролювати те, що відбувається. Якщо будете наполегливими, то зможете швидко знайти потрібний напрямок для змін.

ТЕЛЬЦІ

Ви відчуєте потужний приплив творчої енергії, тому у вас не буде ні найменшого приводу нудьгувати. Ви легко зможете себе розважити. Та й не лише себе.

БЛИЗНЮКИ

День призначений для того, щоб навести лад. І вдома, і думках, і у планах. Вичистіть від зайвого й свій гаманець - ставтеся до грошей з повагою.

РАКИ

Вечірка - це прекрасна можливість розповісти про себе щось нове. А вам є чим пишатися. Не соромтеся ділитися деякими деталями свого життя.

ЛЕВИ

Дозвольте собі з головою зануритися у розмови, особливо з людьми, яких ви не дуже добре знаєте. Обмін ідеями буде вам корисний.

ДІВИ

Ваш розум працює немов капкан, коли справа стосується особистого життя. Цього дня усе складеться так, що колишні проблеми більше не будуть вас турбувати.

ТЕРЕЗИ

Ви щедро наділені шармом і здатністю переконувати. Немає нічого дивного в тому, що люди не можуть вам ні в чому відмовити, а цього дня – особливо.

СКОРПІОНИ

Ви проявите більше відвертості, ніж зазвичай. Обережно, не варто видавати усі свої секрети.

СТРІЛЬЦІ

Незабаром вам доведеться приймати серйозне рішення. Слухайте свою інтуїцію, але порадьтеся ще й близькими людьми.

КОЗЕРОГИ

Ви почуваєтеся неймовірно впевненими і це помітно. Ваша потужна енергія посилить привабливість. Вас цілий день будуть супроводжувати захоплені погляди.

ВОДОЛІЇ

Ваші колеги і у вихідний хотітимуть зустрічі з вами. Чи хоча б розмови, темою якої буде ваша особистість і те як бачить вас світ.

РИБИ

Не сумнівайтеся довго. Переходьте відразу до справи. День буде сповнений ентузіазму, ідей та цікавих людей. Ваша впевненість у собі варта захоплення і вона проявиться у всій красі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень