Робочий конфлікт Овнів і фінансова винагорода для Терезів: гороскоп на 21 листопада

ОВНИ

Вам доведеться довго з'ясовувати стосунки з вашими колегами: щось ви з ними не поділите. Намагайтеся зробити все можливе для того, щоб конструктивний діалог не переріс у сварку.

ТЕЛЬЦІ

Цілий день ви будете пояснювати оточуючим якісь складні та часом недоступні їм речі. Якщо хоч один зрозуміє - вважайте себе генієм.

БЛИЗНЮКИ

Поділіться своєю мудрістю з ближніми, які цього потребують. Навіть, якщо ви не впевнені, що можете бути корисними, запропонуйте свою допомогу.

РАКИ

Причетні ви до цього чи ні, але події різко змінять темп і напрямок. Аби отримати результат вам доведеться добряче потрудитися.

ЛЕВИ

Нерозумно продовжувати сперечатися, якщо аргументи співрозмовника незаперечні. Цього дня вам, ймовірно, доведеться визнати свою помилку. Чим швидше ви це зробите, тим швидше вона забудеться.

ДІВИ

Нинішнє розташування зірок обіцяє додати вашому розуму особливої гостроти. Вас чекає вдалий день.

ТЕРЕЗИ

Ви віддали багато свого часу важливій справі й цього дня отримаєте за це фінансову винагороду.

СКОРПІОНИ

Зірки радять витратити трохи більше грошей, ніж зазвичай, щоб потішити себе та близьку людину. Це піде на користь вашим стосункам.

СТРІЛЬЦІ

Будьте готовими до несподіванок. Цього дня все піде не так, як ви задумали. Однак це не означає, що все буде жахливо, навіть навпаки. Просто ви навряд чи будете здатні прорахувати варіанти розвитку ситуації.

КОЗЕРОГИ

Ваші розрахунки на цей день, схоже, не виправдаються. Чи то ви занадто багато хочете, чи надто мало зможете запропонувати.

ВОДОЛІЇ

Кожна людина має право на відпочинок. Вам час розслабитися, бо ви вже запрацювалися. Цього дня обставини складуться так, що ви зможете собі це дозволити.

РИБИ

Шукайте раціональний підхід до усіх поставлених завдань. Чітко уявляйте чого ви хочете досягти та нікого не слухайте.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень