Козероги забудуть про правила, а в Тельців шукатимуть підтримки: гороскоп на 29 листопада

ОВНИ

Відвертість – справа хороша. От тільки ретельно підбирайте людей, яким можна вилити душу. Цього дня таку розкіш ви можете собі дозволити лише з вашими коханими.

ТЕЛЬЦІ

Хтось із вашого оточення відчуватиме невпевненість і шукатиме у вас підтримки. Ваш дар переконувати інших може творити дива і цього дня ви у цьому переконаєтеся.

БЛИЗНЮКИ

Вам дуже захочеться почути комплімент від коханої людини. Заради цього будете готові буквально на все. Втім, відверто напрошуватися не варто, бо ефект може бути зовсім не таким, як ви сподівалися.

РАКИ

Намагайтеся не стояти над душею у когось із близьких. Від цього людина не стане робити краще те, що робить, проте роздратування у неї додасться. І до вас у першу чергу.

ЛЕВИ

Вас вирішили завантажити справами, причому не тільки вашими, але й чужими. Вам цього дня не позаздриш, але можна буде позаздрити потім, коли ви з усім цим блискуче впораєтеся!

ДІВИ

Якщо ви запланували підписання важливих документів, то можуть виникнути якісь проблеми. І вам знову доведеться все відкласти. Звичайно, час - це гроші, але спробуйте реагувати на цю обставину спокійніше, ніж зазвичай.

ТЕРЕЗИ

Можливо, ви вже перебуваєте на межі вибуху, але вибухнути дозволити собі не можете. Доведеться пошукати інший вихід для емоцій.

СКОРПІОНИ

Ваш день буде позитивним і приємним. Якщо ви творча людина, то подбайте, щоб було на чому зафіксувати свої геніальні ідеї.

СТРІЛЬЦІ

У вас є всі шанси схилити на свій бік навіть найбільш впертих людей. Випадок рідкісний, тому зорі радять обов’язково ним скористатися.

КОЗЕРОГИ

Останнім, про що ви подумаєте цього дня, будуть питання, пов'язані з правилами поведінки. Тут непогано було б знати міру.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає довга та виснажлива розмова, у яку ви не зможете вставити жодного слова. І навіть не намагайтеся з цим боротися.

РИБИ

Ви будете дещо млявими. Лишається сподіватися, що ваші домашні візьмуться за всі ваші спільні справи з подвійною енергією та погодяться вирішити усі проблеми. У іншому випадку вони, проблеми, так і залишаться невирішеними ще довгий час.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень