Ракам – сюрпризи, Скорпіонам – відчуття провини: гороскоп на 9 грудня

ОВНИ

Не випробовуйте долю. Відсутність новин недаремно вважається гарною прикметою. Подумайте, чи справді вам потрібні зміни.

ТЕЛЬЦІ

Ваша кохана людина не зможе довго контролювати ситуацію, що склалася, тому кермо вам доведеться взяти в свої руки. Вчіться вирішувати проблеми разом.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви мали необережність попліткувати про когось, то цього дня краще з дому не виходити, або, як мінімум, уникати зустрічі з цією людиною.

РАКИ

День буде спокійним і безхмарним. Вдома чекайте приємних сюрпризів, а на роботі - продуктивної діяльності.

ЛЕВИ

Що б з вами не відбувалося, не забувайте, що в світі багато тих, хто любить вас і усім потрібно приділяти увагу.

ДІВИ

Близькій людині буде непросто зізнатися у деяких своїх вчинках. Намагайтеся не повчати й не засуджувати її. Це частина її минулого, а ось майбутнє ви будете будувати разом.  

ТЕРЕЗИ

Вам варто задуматися над тим, що зблизить вас із партнером. Зробіть крок назустріч. Можливо, настав час вийти на новий рівень відносин.

СКОРПІОНИ

Цього дня відбудеться щось не дуже приємне і вам здасться, що це сталося виключно з вашої вини. Зірки радять проаналізувати ситуацію з різних точок зору. Очевидно, хтось більше заслуговує осуду, ніж ви.

СТРІЛЬЦІ

Швидкість ваших слів буде значно перевищувати швидкість ваших думок. З одного боку, це добре: нарешті ваші близькі зрозуміють, що ви про них дійсно думаєте. Але з іншого - чи так уже вам треба, щоб ваші симпатії та антипатії стали відомі усім?

КОЗЕРОГИ

Це найкращий день для того, щоб відкрити якусь нову справу. Якщо ви давно думали про те, щоб стати власником бізнесу, то варто саме зараз зробити перші кроки до здійснення своєї мрії.

ВОДОЛІЇ

Ви просто фізично не встигаєте розгребти ту купу справ, яка накопичилася за останній час. Цього дня на вас наваляться ще й домашні клопоти. Тримайтеся!

РИБИ

Не бійтеся фізичної роботи. Якщо попрацюєте цього дня фізично, то завтра краще та оригінальніше запрацює ваш мозок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень