Козерогам – несподівані витрати, Ракам – приємна зустріч: гороскоп на 10 грудня

ОВНИ

У суперечці народжується істина. Саме цим ви й будете займатися цього дня. Однак на особистості все ж переходити не варто.

ТЕЛЬЦІ

День цікавих змін. Вам потрібно бути в курсі подій, тоді не доведеться шкодувати про втрачені можливості. Не йдіть далеко від телефону та частіше перевіряйте пошту.

БЛИЗНЮКИ

Остерігайтеся бесід на спірні теми - вони можуть перерости у справжню сварку.

РАКИ

Спробуйте якомога раніше скласти план дій на цей день. І намагайтеся якомога швидше розібратися зі справами, бо ввечері на вас чекає приємна зустріч.

ЛЕВИ

Цього дня вам буде комфортніше далеко від людей. У спокійній обстановці ви зможете обміркувати події, які відбулися напередодні, та врахувати всі важливі дрібниці.

ДІВИ

Розслабтеся. Цього дня кожен буде вам другом, незалежно від того, чи бачили ви цю людину раніше. Тільки не залишайтеся у такому довірливому стані надовго, завтра все може змінитися.

ТЕРЕЗИ

Чим менше ви цього дня будете довіряти людям, тим буде краще для вас і ваших любовних відносин. Навіть якщо всі навколо будуть стверджувати, що ваша половинка вам не підходить. Робіть те, що підказує вам серце.

СКОРПІОНИ

Зірки не радять вам надовго відволікатися від виконання ваших робочих обов'язків: будь-який погляд у бік або ковток чаю буде причиною збою робочого настрою і можливих непорозумінь з керівництвом.

СТРІЛЬЦІ

Схоже, ваша діяльність стала для вас тягарем. Ви зовсім забули, що можна думати ще про щось, крім роботи. Ви вже не надто схожі на себе. Прийшов час все змінити, тому – дійте!

КОЗЕРОГИ

Зараз вам потрібно попрацювати для успіху в майбутньому. Також можливі фінансові витрати на дуже несподівані речі.

ВОДОЛІЇ

Спробуйте шукати проблеми не лише в оточуючих людях, але й у собі самому. Вам потрібно переосмислити свої життєві цілі та свою манеру поведінки.

РИБИ

Якщо ви давно мали намір щось сказати вашому начальнику, то цей день найбільш підходящий для цього. Добре підготуйтеся до важливої розмови. Продумайте кожне слово.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень