Левам – прибуток, Дівам – новий імідж: гороскоп на 4 грудня

ОВНИ

Вдалий день для реалізації давніх планів, а ось з новими починаннями краще не поспішати. Розраховуйте на допомогу перевірених союзників. До малознайомих людей за підтримкою краще не звертатися, особливо жінкам.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете сповнені сил і енергії. Ви зможете вирішити будь-які завдання. Якщо захочете розслабитися, то оберіть тихий відпочинок.

БЛИЗНЮКИ

Успішний день для візиту в державні та медичні установи, а також для вирішення сімейних питань. У професійній сфері очікується напружений період.

РАКИ

День підходить для зміцнення стосунків у сім'ї, домашніх справ та благоустрою житла. Обов’язково приділіть увагу дітям.

ЛЕВИ

Активний день чекає підприємців. Можливий гарний прибуток! Вечір сприятливий для ділових зустрічей та відвідування семінарів.

ДІВИ

Хороший час для зміни іміджу та оновлення гардеробу. Гарний час для зміцнення відносин з партнером по шлюбу.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає цікаве знайомство та вигідні ділові переговори з зарубіжними партнерами. Особливу увагу приділіть цього дня своєму здоров’ю.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно знайти рішення якогось професійного питання. Через це можливі конфлікти з колегами. Контролюйте емоції.

СТРІЛЬЦІ

Справа, якій ви присвятили багато часу та сил, нарешті принесе приємні плоди. Це може бути премія, визнання заслуг або просто приємний сюрприз. Словом, приємність у будь-якому вигляді.

КОЗЕРОГИ

День буде насичений суперечками та суперництвом. Окрім того, є небезпека перевтоми. А де втома - там і стрес, і знижений імунітет.

ВОДОЛІЇ

Які б бурі не вирували навколо вас, вам потрібно залишатися осторонь і ні в що не втручатися. Займайтеся лише своїми справами та зберігайте нейтралітет.

РИБИ

Досягнути успіху ви зможете, якщо будете стояти на своєму, наполегливо добиваючись мети. І повірте, сил у вас для цього вистачить, а ще вам допоможе ваша кмітливість.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень