Близнюкам — серйозні стосунки, Козерогам — відпочинок: гороскоп на 27 листопада

ОВНИ

Останнім часом на вас дуже багато всього навалилося, починаючи з роботи й закінчуючи емоційними стресами. Цього дня добре було б зустрітися з друзями й трохи розважитися.

ТЕЛЬЦІ

Світ цього дня буде настільки прихильним до вас, що вам буде дуже важко зробити щось неправильно. У вас є шанс отримати бажаний результат.

БЛИЗНЮКИ

Вам захочеться щось зробити своїми руками або дізнатися щось нове. А ще ви задумаєтеся про серйозні стосунки. Словом, вас чекає цікавий день.

РАКИ

Ви вмієте говорити людям те, що вони хочуть почути. Ви вмієте втертися в довіру й нав’язати свою думку. Однак цього дня хтось зіпсує ваші плани.

ЛЕВИ

Іноді найсильніші сторони можуть бути також і найбільшими слабкостями. З часом люди, абсолютно впевнені у своїх силах, починають менше уваги звертати на вразливі сторони, а це не завжди закінчується добре. Не втрачайте пильності.

ДІВИ

Іноді робити щось – це найкращий спосіб відпочити. Для вас, особливо цього дня, дуже важливо знайти творчий вихід своєї енергії.

ТЕРЕЗИ

Ви так довго й напружено працювали над проєктом, що й уявити собі не можете його завершення. Якщо ж ви намагаєтеся привернути до цієї справи увагу впливової особи, то не соромтеся і просто скажіть про це.

СКОРПІОНИ

Ви чекаєте відповіді на своє делікатне питання. Спробуйте його перефразувати, або просто скажіть цій людині все прямо.

СТРІЛЬЦІ

Якщо ви відчуваєте бажання зробити щось нове, то не дозвольте нічому зупинити вас. Настав час щось змінювати в житті та шукати нові шляхи для задоволення.

КОЗЕРОГИ

Дайте собі перепочити, нехай навіть годину. Останнім часом ви намагалися втекти від усіх людей, але справи не давали вам цього зробити. Спробуйте взяти все у свої руки та боріться за те, що називається особистою свободою.

ВОДОЛІЇ

Можливо, вам доведеться скасувати заплановані на вечір зустрічі. Вашим першим поривом буде збрехати про причини, щоб не зачепити чиїсь почуття. Будьте відвертими або взагалі нічого нікому не пояснюйте.

РИБИ

Інколи у вас є потреба побути наодинці, але тільки не цього дня. Зараз вам дуже буде потрібна компанія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень