Додаткові гроші Козерогів та енергія Стрільців: гороскоп на 18 листопада

ОВНИ

Цей день стане дуже важливим для вас. Ви повинні зафіксувати все, що відбуватиметься. Можливо, вам навіть варто зробити докладний запис усіх подій.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно бути максимально зосередженими. У вас є чимало незавершених проектів і слід якомога швидше з ними розібратися. Цього дня у вас є шанс це зробити.

БЛИЗНЮКИ

Основну частину дня ви будете зосереджені на робочих питаннях, що допоможе вам повністю розібратися зі справами. Ввечері приділіть увагу родині, особливо, якщо останнім часом ви мало буваєте разом.

РАКИ

У вас достатньо творчих здібностей та уяви, але все, що прийде вам у голову цього дня потрібно записувати, щоб не втратити жодної дорогоцінної думки.

ЛЕВИ

Ваші ідеї та думки можуть не зустріти підтримки й розуміння серед колег, але це не привід від них відмовлятися. Можливо, вам просто потрібно зробити крок назад і почекати ще кілька днів. Після цього ймовірність того, що ваші ідеї оцінять, різко зросте.

ДІВИ

Щоб щось отримати, необхідно щось вкласти. Нічого не з'являється просто так. Грайте цього дня виключно за правилами та залишайтеся чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів, після яких ви можете відчувати докори совісті.

ТЕРЕЗИ

Цього дня оточуючі помітять ваші видатні здібності. Ви буквально опинитеся в променях слави. Будь-яку задачу ви зможете виконати на відмінно, тому сміливо й упевнено беріться за роботу.

СКОРПІОНИ

Схоже, якийсь проект застряг на одному місці й ніяк не хоче рухатися. Для прогресу не вистачає вашого втручання. Не стійте осторонь.

СТРІЛЬЦІ

Ваш розум буде працювати на всі 100%. Ви зможете переконати оточуючих у правильності ваших ідей. З усією вашою енергією в жодній сфері життя проблем не виникатиме.

КОЗЕРОГИ

У вас з'явиться можливість додаткового заробітку. Однак ці гроші ніяк не назвеш легкими, тому вам навряд чи захочеться розкидатися ними направо й наліво. Прибережіть їх. 

ВОДОЛІЇ

Здатність до емпатії гратиме цього дня величезну роль. Саме вона дозволить вам краще розуміти людей і, як наслідок, знаходити з ними спільну мову.

РИБИ

Ви будете рухатися по життю повільніше, ніж зазвичай, але це не зовсім погано. Навпаки, у вас з'явиться можливість краще розгледіти навколишні реалії. Цей день ідеально підходить для розумової роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень