Підвищення Терезів і доленосна зустріч Овнів: гороскоп на 19 листопада

ОВНИ

Ви будете здатні перетворити прості слова у вишуканий сонет. Якщо вам вдасться ще і слухача знайти відповідного, то проблема «де і з ким провести суботній вечір» буде вирішена. Можливо, назавжди.

ТЕЛЬЦІ

Спочатку робота – потім розваги. Таким має бути ваш девіз цього дня. Залишивши щось недоробленим, ви ризикуєте зіткнутися з необхідністю перероблювати все знову.

БЛИЗНЮКИ

Не переходьте на підвищені тони. Намагайтеся вирішити усі конфліктні ситуації спокійно.

РАКИ

У вас буде достатньо різних, але однаково прекрасних можливостей, щоб змінити свою долю. Зумійте лише їх розгледіти.

ЛЕВИ

Інстинкту, безумовно, треба довіряти, але керуватися тільки ним нерозумно. Ввічливо вислухайте поради, але не просіть про них самі.

ДІВИ

Чим менше ви будете думати про себе, тим легше пройде цей день. Догодити іншим вам буде простіше, ніж собі. І ці люди можуть бути вам дуже корисними.

ТЕРЕЗИ

Готуйтеся до змін на роботі: швидше за все це буде пов'язано з вашим підвищенням.

СКОРПІОНИ

Якщо ви раніше ще сумнівалися у правильності обраної дороги, то тепер ви зрозумієте, що все, що відбувається – до кращого. Цілий день ви будете перебувати у бойовому настрої й зможете зробити чимало корисного.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно бути більш дружелюбними та відкритими з колегами і не тільки. Головне, робіть це щиро. Так ви зможете не помічати дрібних розбіжностей, які отруювали вам життя останнім часом.

КОЗЕРОГИ

З несподіваною легкістю ви впораєтеся з усіма труднощами, з якими вам доведеться зіткнутися. Але не варто сподіватися, що і в подальшому все буде вирішуватися так легко. Скоріше навпаки: справи, які здаються простими, обернуться великими проблемами, тому будьте до цього готовими.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся не порушити ідилії цього дня. Якщо будете терплячими та закриватиме очі на деякі моменти, то запам’ятаєте цей день надовго.

РИБИ

Колеги відзначать вас як професіонала, який поєднує терпіння і працездатність. Така похвала, безумовно, вам дуже полестить. Ймовірне укладання вигідних контрактів і творчі несподіванки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень