Левам усе даватиметься легко, а Стрільці постануть перед вибором: гороскоп на 20 листопада

ОВНИ

Саме час замислитися про майбутнє. Про найближче майбутнє. Подумайте, чи хотіли б ви жити й далі так, як ви живете зараз.

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно знайти гармонію в собі. Хоча б на цей день. Обережність і дисциплінованість збільшать шанси на успішне вирішення ваших справ.

БЛИЗНЮКИ

Вашої енергії вистачить, щоб замінити кілька електростанцій. Однак вирішити проблему, якою ви переймаєтеся не вдасться, поки ви не зважитеся спробувати якийсь абсолютно новий та несподіваний підхід.

РАКИ

Те, що ви схильні вважати проблемами, насправді зовсім не проблеми. Це не більше ніж тимчасові труднощі, долаючи які ви станете сильнішими та впевненішими в собі. Життя без боротьби не буває.

ЛЕВИ

Цього дня бажане так легко дасться в руки, що ви можете відчути навіть легке розчарування, бо отримане без боротьби стає менш цінним. Але менш необхідним воно від цього точно не стане.

ДІВИ

Можуть відбутися деякі зміни, які будуть безпосередньо стосуватися вас. Тільки не впадайте з цього приводу в паніку, інакше ви ризикуєте залишитися в цьому стані надовго.

ТЕРЕЗИ

Можливо ви вже встигли звикнути до рутинності вашого життя, щоб не бажати щось змінити. Однак, якщо подібна думка все-таки прийде вам у голову, то зробіть це сьогодні. Цей день чудово підходить для змін.

СКОРПІОНИ

Цей день ви можете й повинні присвятити творчості. Не бійтеся експериментів, забудьте про самокритику та просто спробуйте висловити свої емоції і переживання. У підсумку ви відчуєте велике полегшення.

СТРІЛЬЦІ

Зараз ви стоїте перед вибором, якому саме з нових проєктів дати зелене світло. Оцініть це з точки зору перспектив, що відкриваються перед вами, і ситуації, яка зараз складається на ринку.

КОЗЕРОГИ

Вас мучать суперечливі почуття? Дуже добре. Значить ваша справа вам по-справжньому цікава. Щоправда, душевні переживання можуть не найкращим чином позначитися на ефективності вашої праці, зате в майбутньому підуть на користь.

ВОДОЛІЇ

Беріть ініціативу у свої руки. Так у вас з'явиться можливість зробити все так, як ви вважаєте за потрібне. Тільки намагайтеся робити це вміло: нехай у людей буде враження, що це вони самі змогли так добре скооперуватися. При такому розкладі всі будуть задоволені.

РИБИ

Є висока ймовірність того, що в робочій сфері складеться досить хитка та мінлива ситуація. Складні переговори на вищому рівні здатні трохи похитнути ваш розмірений ритм роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень