Овни втілять сміливі ідеї, а Леви стануть хвальками: гороскоп на 11 грудня

ОВНИ

Можете сміливо озвучувати усі свої ідеї. Навіть найсміливіші. Цього дня знайдуться люди, які допоможуть вам їх реалізувати.

ТЕЛЬЦІ

Цей день позитивний і негативний одночасно. Намагайтеся не приймати поспішних рішень, аби згодом не шкодувати. Також вас чекає якась дуже позитивна новина, пов’язана з особистим життям.

БЛИЗНЮКИ

Можлива підвищена емоційність та вразливість. Тому, вам краще відмовитися від серйозних справ і зайнятися рутинною роботою.

РАКИ

Вам краще не починати чогось нового та глобального, а швидко завершити те, чим ви займаєтеся зараз. Зорі радять більше уваги приділяти відпочинку та правильному харчуванню.

ЛЕВИ

У вас може виникнути бажання похвалитися, перебільшивши свої досягнення. Зупиніться і вчасно замовкніть, якщо відчуєте щось подібне, бо можете наговорити зайвого.

ДІВИ

Внесіть конкретику у всі ваші стосунки й вам одразу стане легше жити. Але, схоже, ви ще й самі не розібралися, чого хочете від людей, які вас оточують.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можуть виникнути проблеми, пов’язані з вашими близькими. Але є велика ймовірність їхнього швидкого та успішного вирішення.

СКОРПІОНИ

Старі джерела доходів можуть втратити надійність, тому зараз краще економити. Зорі запевняють, що найближчим часом ваша фінансова ситуація вирівняється.

СТРІЛЬЦІ

День вдалий для торгівлі, судових справ, переїзду або відрядження. Але у той же час, можливе загострення хронічних захворювань. Бережіть себе!

КОЗЕРОГИ

У вас може з'явитися підвищена зарозумілість - намагайтеся уникнути цього. День краще провести у спокійній обстановці за звичними справами.

ВОДОЛІЇ

Будь-які бюрократичні питання вирішаться на диво легко. Різні подорожі та відрядження також пройдуть без особливих негативних пригод.

РИБИ

Уникайте суєти. Активність буде просто втратою сил. Вам необхідно контролювати свої емоції, щоб не наробити собі проблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень