Близнюкам не можна легковажити, а Левам слід боротися з егоїзмом: гороскоп на 26 грудня

ОВНИ

Займіться своїм здоров'ям. Намагайтеся менше вживати не надто корисної їжі та правильно розподіляйте фізичне навантаження.

ТЕЛЬЦІ

У вас є можливість зробити ворогів своїми друзями. Ваша харизма допоможе знайти спільну мову з ким завгодно.

БЛИЗНЮКИ

Не будьте легковажними в особистих справах. Прислухайтеся до того, що говорить ваша половинка й спробуйте дати їй те, що вона просить.

РАКИ

Вас чекає активний день, наповнений різноманітними подіями. І, якщо у робочих справах можливі труднощі, то в особистих – все буде прекрасно.

ЛЕВИ

Придумайте щось цікаве, щоб урізноманітнити свої стосунки та вберегти їх від нудьги. Також намагайтеся активніше боротися зі своїм егоїзмом, бо останнім часом ви дбаєте виключно про себе.

ДІВИ

У вас буде нагода переконатися у тому, що ви на правильному шляху й усе робите правильно. Можливі невеликі непорозуміння на роботі, тому контролюйте емоції.

ТЕРЕЗИ

Не зважайте на критику. Не заводьтеся, бо ризикуєте зіпсувати стосунки з потрібними людьми. Перетерпіть. Це лише на один день.

СКОРПІОНИ

Підходящий день, аби визначитися з тим, чого ви хочете досягти у житті та хто з вашого оточення може вам у цьому допомогти.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам усе вдаватиметься ідеально. Намагайтеся переробити усі свої справи.

КОЗЕРОГИ

День сприятливий для зустрічей із друзями. Зорі радять відвідати розважальний захід. Дайте собі відпочити від роботи.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся трохи стримувати свої бажання, бо їх сьогодні буде більш, ніж достатньо. Не надто вдалий день, щоб вирушати в дорогу - можуть виникнути проблеми.

РИБИ

Вам варто зайнятися розв'язанням проблем, які накопичилися за останній час. Також непогано було б визначитися з планами на найближче майбутнє.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень