Водоліям – сумнівний роман, Тельцям – здійснення бажання: гороскоп на 30 грудня

ОВНИ

День буде непростим, але ваша чарівність допоможе уникнути конфліктів і непорозумінь. Намагайтеся обмежити коло спілкування. Але тільки на цей день.

ТЕЛЬЦІ

Останні дні року будуть вдалими для вас. Ви зможете здійснити своє велике бажання. В особистому житті очікуються позитивні зміни.

БЛИЗНЮКИ

Складний період уже позаду. Але розслаблятися ще рано – контролюйте усе, що відбувається, а головне – людей, з якими доводиться мати спільні справи.

РАКИ

Підходящий день, щоб зробити рішучий крок до мети. Якщо впустите цю нагоду, то мрія так і залишиться мрією.

ЛЕВИ

Ви наробили помилок деякий час тому, але цього дня у вас буде можливість їх виправити. Нехай не всі одразу, але хоча б частину з них.

ДІВИ

Вам потрібно серйозно зайнятися своїм здоров’ям. Прислухайтеся до організму та не перенавантажуйте його.

ТЕРЕЗИ

Інколи ви буваєте занадто вимогливими та жорсткими, тому нажили собі ворогів. Будьте м'якшими - хтось хоче з вами помиритися.

СКОРПІОНИ

Не хитруйте. Не вигадуйте. Не перебільшуйте. Не зловживайте добрим ставленням людей. Це має стати девізом вашого дня, інакше вас чекає розплата.

СТРІЛЬЦІ

Вам не варто виявляти зайву самовпевненість. Прислухайтеся до порад близьких людей і зробіть так, як вони рекомендують. Цього дня ви не зможете сприймати те, що відбувається критично, а тому можете наробити помилок.

КОЗЕРОГИ

Вам пощастить у коханні. Самотні Козероги можуть отримати багато задоволення від легких і приємних знайомств. А от сімейні Козероги налагодять відносини з другою половинкою, вирішивши недавні конфлікти.

ВОДОЛІЇ

Ви повинні приділити увагу роботі. Візьміться за новий проект, пориньте з головою у справи. Це необхідно, щоб відволіктися від нових знайомств, оскільки вони не принесуть нічого, крім розчарувань. А ось завзяття в роботі може принести додатковий прибуток.

РИБИ

Ви будете дуже ініціативними та наполегливими цього дня. Вам вдасться справити позитивне враження на потрібних людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень