Гороскоп: що чекає нас у коханні

ОВНИ

У вас є все, що потрібно для щастя, але в силу особливостей характеру, ви часто відштовхуєте від себе тих, хто міг би стати для вас хорошою партією. У 2020 році поруч із вами опиниться людина, яку ви просто не маєте права втратити!

ТЕЛЬЦІ

Не зациклюйтеся на роботі, бо особисте щастя пройде повз вас. Потрібна людина з’явиться у вашому житті в абсолютно несподіваний момент, тому частіше озирайтеся.

БЛИЗНЮКИ

Якщо у вас давно не було яскравих вражень і емоцій, то незабаром у вашому житті настане період запаморочливих романів. Саме вони допоможуть вам розібратися, чого ж ви хочете від відносин.

РАКИ

Навіть якщо ви найбільше мрієте про кохання та сім’ю, спробуйте відволіктися на щось інше. Любов у ваше життя обов'язково прийде, як тільки ви перестанете її переслідувати.

ЛЕВИ

Вам вистачає уваги, але ви не можете знайти саме свою людину. Перестаньте шукати ідеального партнера і почніть придивлятися до тих, хто готовий завжди підставити вам своє плече.

ДІВИ

Не потрібно жити так, ніби вам 16 років і ви ще встигнете побудувати особисте життя. Цей рік призначений для любові. Придивіться до тих людей, які вас оточують. Може виявитися, що ваше велике кохання давно вже поруч із вами.

ТЕРЕЗИ

Життя у пошуках досконалості нерідко закінчується самотністю. Спробуйте бути менш вибагливими і тоді вам вдасться знайти щастя в особистому житті.  

СКОРПІОНИ

Вам здається, що вас ніхто не розуміє. Ви навіть не намагаєтеся зав’язати знайомство, а даремно. Будьте рішучими, щоб не впустити свою долю.

СТРІЛЬЦІ

Вас більше цікавить процес, а не результат. Але ж постійна гонка за кимось недосяжним навряд чи приведе вас до гармонії та стабільності. Поки ви не визначитеся з тим, чого справді хочете від життя, воно буде підкидати вам лише швидкоплинні романи.

КОЗЕРОГИ

Цього року ви отримаєте багато уваги від осіб протилежної статі. Але вам буде непросто зробити вибір. Не поспішайте. Потрібна людина залишиться поруч з вами і згодом ви зрозумієте, що саме про неї ви завжди мріяли.

ВОДОЛІЇ

Вам хочеться і відносин, і свободи. Вам потрібно, щоб партнер давав вам дихати на повні груди і займатися своїми справами. Така людина дуже скоро з'явиться у вашому житті.

РИБИ

Часто ви буваєте надто довірливими, тому у ваше життя можуть увірватися шукачі пригод, які закрутять вам голову, а потім несподівано зникнуть. Краще придивіться до тих, кого вже давно знаєте.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень