Овнам – зайві витрати, Водоліям – гармонія: гороскоп на 15 січня

ОВНИ

Не надто сприятливий день. Існує ймовірність значних фінансових втрат у результаті невдалої покупки. Уникайте конфлікту з незнайомими людьми. Ваша принциповість може зіграти проти вас.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня ви зможете показати себе з вигідного боку. За що б ви не взялися, вас чекає успіх. Але не беріться за справи, які вимагають великого фізичного навантаження.

БЛИЗНЮКИ

Більше дбайте про свій організм. Намагайтеся не перевтомлюватися й відмовтеся від шкідливої їжі.

РАКИ

Ймовірне поліпшення фінансового становища. Можливо, угоди, укладені раніше, принесуть солідний прибуток.

ЛЕВИ

Вашу активність відзначить керівництво або партнери по бізнесу. Хороший день для завершення справ та аналізу зробленого.

ДІВИ

Вас чекає день зваблення та обману. Існує ймовірність гострого конфлікту в особистому житті, тому проявіть обережність у спілкуванні.  

ТЕРЕЗИ

Ви можете отримати погану звістку, але це не повинно вибити вас з робочого настрою. Дійте впевнено, щоб не відбувалося.

СКОРПІОНИ

Позитивний день. Ви забудете про тривогу та страх перед важливою справою, яку вам доручили. Якщо не будете надто вимогливими, то покращите стосунки з близькою людиною.

СТРІЛЬЦІ

Ваше бажання встигнути скрізь або вирішити всі справи відразу, може призвести до помилок і нервових перевантажень. Слід ретельно обдумувати свої дії, щоб уникнути матеріальних втрат.

КОЗЕРОГИ

Будьте обережними та стриманими цього дня. Намагайтеся не повчати та не втручайтеся у справи інших людей.

ВОДОЛІЇ

У вашому житті починається період гармонії. Зміни торкнуться особистого життя багатьох Водоліїв. Цього дня ви зможете побачити когось у новому світлі, що призведе до виникнення або зміцнення почуттів.

РИБИ

Цей день, який символізує внутрішню свободу, підходить для самовдосконалення. Успіх буде супроводжувати тих, хто вміє пристосовуватися до умов та стримувати свої негативні емоції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень