Ракам – додаткові гроші, Тельцям - визнання: гороскоп на 23 січня

ОВНИ

Схоже, якийсь ваш проект застряг на місці. Ймовірно, через те, що вам не вистачає знань. Тому, заручіться підтримкою фахівця і дійте.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня люди помітять ваші видатні здібності. Будь-яке завдання ви зможете виконати на відмінно, тому сміливо беріться за роботу.

БЛИЗНЮКИ

Це ваш день! Ви зможете переконати оточуючих у правильності ваших ідей. З усією вашою енергією у жодній сфері життя проблем не виникатиме.

РАКИ

У вас з'явиться можливість підзаробити. Але ці гроші не будуть легкими, тому вам навряд чи захочеться розкидатися ними направо й наліво. Прибережіть їх. 

ЛЕВИ

Ваша здатність співпереживати дуже знадобиться вам цього дня. Саме вона дозволить вам краще розуміти людей і знаходити з ними спільну мову.

ДІВИ

Ви будете повільнішими, ніж зазвичай, але це не зовсім погано. Так у вас з'явиться можливість краще розгледіти навколишні реалії. Цей день ідеально підходить для розумової роботи.

ТЕРЕЗИ

День буде дуже важливим для вас. Ви повинні зафіксувати все, що відбуватиметься. Можливо, вам навіть варто зробити докладний запис усіх подій.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно бути максимально зосередженими. У вас є чимало незавершених проектів і слід якомога швидше з ними розібратися. Цього дня у вас є шанс це зробити.

СТРІЛЬЦІ

Основну частину дня ви будете зосереджені на робочих питаннях, що допоможе вам повністю впоратися зі справами. Ввечері приділіть увагу родині, особливо, якщо ви мало буваєте разом.

КОЗЕРОГИ

У вас достатньо творчих здібностей та уяви, але все, що прийде вам у голову цього дня потрібно записувати, щоб не втратити жодної дорогоцінної думки.

ВОДОЛІЇ

Колеги не поділятимуть вашу думку, але це не привід відмовлятися від своїх ідей. Можливо, вам просто потрібно зробити крок назад і почекати ще кілька днів.

РИБИ

Залишайтеся чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів, після яких ви можете відчувати докори сумління.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень