Подарунок Овнам і лідерство Левів: гороскоп на 21 січня

ОВНИ

Сприятливий день, щоб відстояти свою точку зору. Також цього дня варто проявляти більше великодушності та щедрості. Можливі грошові надходження, виграш або подарунок від близької людини.

ТЕЛЬЦІ

Зірки обіцяють успіх у фінансових справах. Ви зможете впоратися з проблемами, обравши нову стратегію. Ваші логіка та переконливість допоможуть успішно вирішити важливі справи.

БЛИЗНЮКИ

Ймовірне погіршення відносин з начальством і колегами. Цього дня будь-які починання виявляться нереальними, а зайве напруження  може негативно позначитися на вашому здоров'ї.

РАКИ

Будьте обережними, бо існує ризик травм. Не відвідуйте незнайомі місця і навіть у їжі будьте обережнішими.

ЛЕВИ

Ваше прагнення до лідерства та прекрасні організаторські здібності допоможуть утримати людей біля себе. Ввечері можуть виникнути невеликі труднощі. Не дозволяйте ситуації вийти з-під контролю.

ДІВИ

Оптимізм і чарівність, які ви будете випромінювати цього дня, змусять навіть впертих людей піти вам на поступки. Як би добре все не складалося не поспішайте приймати серйозні рішення.

ТЕРЕЗИ

Вдалий день для творчих людей. Вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які вам допоможуть у подальшому.

СКОРПІОНИ

День несприятливий для подорожей та далеких поїздок. Намагайтеся зберігати спокій. Не переходите на крик і не копіть образи.

СТРІЛЬЦІ

Не варто переоцінювати свої сили та можливості, а також сподіватися лише на долю. Аби досягнути успіху, вам доведеться добряче попрацювати та викластися на всі 100%.

КОЗЕРОГИ

Здатність до імпровізації дозволить завести нові знайомства або встановити необхідні зв'язки. Але вам доведеться трохи збавити свою рішучість і непохитність.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає насичений день. Доведеться вирішити багато справ і провести чимало зустрічей. Використовуйте своє красномовство у вирішенні конфліктів.

РИБИ

Цього дня успішною буде колективна робота. Легко владнаються фінансові питання. Активно використовуйте сприятливі умови для поліпшення свого життя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень